Met deze wanddecoratie maak je van een saaie muur een pronkstuk


Heb jij een muur in je huis die simpelweg saai is? Zonde! Wij zetten voor jou de leukste wanddecoratie op een rijtje.

Een saaie muur kan een doorn in het oog zijn. Tussen al je zorgvuldig uitgezochte meubels, is het zonde om de muren te vergeten. Of het nou gaat om een muur in gang, woonkamer, slaapkamer of keuken gaat, elke muur verdient een beetje liefde! Goede decoratie is namelijk de kers op de taart. Wat dacht je van deze eyecatchers?

Deze kleurrijke wanddecoraties van zeegras

Wat het is weet niemand, maar dat het gezellig is zien we allemaal. Deze kleurrijke wanddecoraties komen in een set van drie en geven een saaie muur gelijk een upgrade. Om welke ruimte het ook gaat, elke muur wordt een stuk gezelliger met deze set!

Kies voor industrieel

Kan jouw huis wel een vleugje van de industriële stijl gebruiken? Ga dan voor deze stoere wanddecoratie! Zeker voor de scheurneuzen onder ons een goede aanwinst!

Haal de jaren 70 in huis met dit vrolijke behang

Pak je het liever gelijk groots aan? Plak dan een gezellig behang aan de muur! Bijvoorbeeld dit vrolijke behang geïnspireerd op de interieurstijl in de jaren 70. Een betere upgrade voor een saaie muur bestaat bijna niet!

Deze abstracte zee geeft je gelijk een zomergevoel

Kleur, zee en kunst, whats not to love? Deze set van 4 lijsten vormt samen een prachtige zee die je gelijk terugbrengt naar je laatste zonnige vakantie. Verlang jij in deze koude herfstmaanden ook zo naar de zee? Dan is deze set misschien iets voor jou, want hiermee haal je gelijk de zomer in huis!

Ga voor goud met deze eyecatcher

Wil je een beetje luxe toevoegen aan jouw interieur? Dan is deze gouden cirkel een aanwinst voor jouw huis! Het past in elke kamer en is door de kleur en diameter van 84 cm een ware eyecatcher. Als dat een saaie muur niet opleukt, weten wij het ook niet meer!

Zit er iets tussen wat jouw saaie muur een upgrade kan geven? Als je er nog niet uit bent, kan je altijd kiezen voor een likje verf. Een leuk kleurtje doet de ruimte gelijk opleven!

You may also like

Comments are closed here.