wereldkaart wanddecoratie

Inspiratie voor wanddecoratie


Vind je jouw woonkamer er wat saai en ongezellig uitzien? Dan wil je hier verandering in brengen. Dit kan door één of meerdere muren te verven. Indien je zelf aan de slag gaat met deze klus, moet je hier tijd insteken. Bovendien is het maar de vraag of het jou het gewenste resultaat oplevert. Je kunt het ook uitbesteden aan een schilder, maar dit kost vaak veel geld. Wil je jouw wand snel opfleuren zonder dat het je veel geld kost? Kies dan voor wanddecoratie. In deze tekst helpen wij jou met het opdoen van inspiratie voor wanddecoratie.

Hang een schilderij op

We kennen tegenwoordig talloze vormen van wanddecoratie. Toch denken veel Nederlanders direct aan een schilderij wanneer we het over decoratie voor aan de muur hebben. Dit is op zich niet gek, want met deze kunst kun jij een wand een compleet andere uitstraling geven. Daarbij komt dat dit een goedkope manier is om jouw muur op te leuken. Sommige schilderijen zijn ontzettend duur, maar er zijn ook genoeg betaalbare schilderijen te koop. Bovendien is deze wanddecoratie verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten, kleuren en maten. Hierdoor is er ook voor in jouw woonkamer wel een geschikt schilderij te vinden.

Maak het persoonlijk met foto´s

Ben je geen liefhebber van kunst als wanddecoratie? Dan betekent dit niet dat je een muur maar moet laten voor wat het is. Nee, want je kunt ook foto’s ophangen aan de muur. Met behulp van foto’s wordt wanddecoratie persoonlijk. Je kunt kiezen voor een paar foto’s van belangrijke mensen of mooie momenten. We zien tegenwoordig echter ook steeds vaker dat mensen voor een fotowand kiezen. Door allemaal verschillende lijstjes te kiezen en de lijstjes anders op te hangen, ontstaat een speels effect.

Kies voor een wereldkaart

Ben je een reisliefhebber? Dan kun je foto’s van jouw reizen ophangen als wanddecoratie. Er is echter nog een betere optie, namelijk een wereldkaart aan de muur. Niet iedereen vindt de standaard posters met daarop een kaart van de wereld echter mooi. Laat je hier echter niet door weerhouden om voor een wereldkaart te gaan. Je kunt namelijk ook kiezen voor een houten wereldkaart van World of Art. Zo’n kaart is niet alleen een blikvanger, jouw wand krijg er ook een compleet andere uitstraling door!

You may also like

Comments are closed here.