Instagram-accounts over interieur

Deze Instagram-accounts over interieur moet je nú volgen


Instagram staat bol van de influencers. Accounts over voeding, kleding, beauty, sport én interieur zijn er in overvloed. Wij helpen je een beetje op weg. Als je helemaal into interieurstyling bent, zijn dit de leukste, hipste en mooiste accounts die je op Instagram kunt volgen op het gebied van interieurinspiratie.

Houd je van vintage, modern of gezellig? Het is er allemaal. Als je zou willen, kun je zo uren scrollen door Instagram voor de leukste woonkamers, slaapkamers of thuiskantoortjes. Inspiratie in overvloed! Maar door de vele Instagram-accounts die er zijn, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Ga jij binnenkort verhuizen of verbouwen of heb je gewoon zin om inspiratie op te doen op het gebied van sfeervolle inrichting en interieur? Ga er dan maar even goed voor zitten, want deze accounts wil je niet missen!

Een sprookje met @zilverblauw

Ben je fan van kleur, en dan vooral van pastelkleurtjes als lichtroze en 

babyblauw? Dan zit je goed bij het accounts @zilverblauw. Deze interieurliefhebster heeft een volledig roze woonkamer. Ook de buitenkant van haar huis is sprookjesachtig. Het is bijna alsof je in een soort Disneyfilm zit, maar dan op een goede manier! Benieuwd? Neem snel een kijkje. 

Budget-proof inrichten met @budgethome

Wil jij je huis opnieuw inrichten, maar heb je eigenlijk niet zoveel geld? Geen paniek! Met dit account kom je al een heel eind. Deze Instagrammer deelt tipjes uit folders met hele mooie én goedkope items voor in huis. Dan hoef je zelf thuis niet meer al die foldertjes door te bladeren, want dat doet zij al voor je! Vaak deelt ze ook prachtige beelden van haar eigen huis, dat helemaal budget-proof is ingericht. 

Esthetisch met Zina Terazina

Het account @zinaterazina staat vol nude kleuren met esthetische foto’s van haar prachtige huis. Als je van modern houdt met een mooie, natuurlijke en Scandinavische twist, dan is deze Instagram-pagina helemaal iets voor jou. Het leuke is: Zina is interieurstylist en maakt heel veel DIY. Zo heeft ze in het afgelopen jaar bijvoorbeeld al een handvol prachtige salontafels gemaakt. Het hele proces deelt ze dan weer in haar verhaal. Aanrader!

You may also like

Comments are closed here.