steigerhouten loungeset

Loungen op een steigerhouten loungeset


Maak van je tuin een plek waar je ook buiten heerlijk kunt vertoeven en relaxen. Hoe doe je dat? Door onder andere te zorgen voor comfortabele tuinmeubelen. Een loungeset is ideaal om tijdens heerlijk weer buiten relaxt te kunnen verblijven. Er is een breed assortiment aan diverse materialen voor een loungeset. Zo kun je kiezen uit een rotan, een loungeset gemaakt van metaal of een steigerhouten loungeset. Je kan er een complete set van aanschaffen of losse meubels zodat jij je eigen indeling kunt creëren. Een steigerhouten loungeset past helemaal in de trend van nu, met duurzaamheid en groen wonen. Een steigerhouten loungeset heeft als grote voordeel dat het weerbestendig is en daardoor ideaal voor in de tuin. Daarnaast geeft het je tuin direct een leuke en gezellig uitstraling. Ook is een steigerhouten loungeset groot genoeg als jij in de zomer jouw vrienden wilt uitnodigen voor een BBQ. Maak je loungeset extra comfortabel met de juiste kussens.

Meer zitcomfort met leuke kussens

Ga jij voor een steigerhouten loungeset voor in de tuin? Dan zijn er diverse modellen waar uit je kunt kiezen. Je kan vaak een zithoek zelf samenstellen. Zo heb je de keuze uit en rechte loungebank van steigerhout, maar je kunt ook kiezen voor een hoekbank. Deze kun je bijvoorbeeld mooi tegen de schutting aanzetten. Een steigerhouten loungeset is vaak robuust en zit zonder kussens niet altijd even lekker. Koop daarom bij de aanschaf van een steigerhouten loungeset gelijk ook een paar kussens. Door de kussens in de bank te leggen krijg je nog meer comfort. Je kunt hierbij kiezen uit rechte kussen, dit zijn strakke kussens die ervoor zorgen dat je comfortabel kan zitten, daardoor voel je het harde hout niet. Een andere optie zijn de zogenoemde plofkussens. Dit zijn kussens die wat voller zijn waardoor ze meer relaxed aanvoelen. In tegenstelling tot de rechte strakke kussen wordt de hoogte en breedte van deze kussen afgestemd op het steigerhouten loungeset. De standaardmaten van deze kussens zijn altijd 10 cm dik en de rugkussens hebben een dikte van 8 cm. Natuurlijk kun je deze ook naar eigen wens op maat laten maken. Ook kun je kiezen uit een tal van kleuren, waardoor er altijd wel een set kussens bij zit die past bij de inrichting van jouw tuin.

Schaf een steigerhouten loungeset op maat aan

Wij bieden een breed assortiment aan van tuinmeubelen gemaakt van steigerhout. Je kunt kiezen uit veel verschillende modellen waarbij je de keuze hebt tussen rechte rugleuningen of schuine rugleuningen en een open of dichte achterkant. Staat het steigerhouten loungeset wat jij zoekt er niet tussen? Laat er dan een op maat maken. Heb je het perfecte steigerhouten loungeset voor in de tuin gevonden? Kleed dan de tuin af met een paar leuke accessoires, ook deze kun je bij ons in de webshop vinden. Zo wordt de tuin met jouw nieuwe steigerhouten loungeset een heerlijke ruimte in te verblijven en te relaxen.

You may also like

Comments are closed here.