Bijzondere klokken


Een klok, menigeen gebruikt dit voorwerp om te kijken hoe laat het is. Logisch, daar is een klok voor bedoelt. Sommige mensen halen echter veel meer uit hun klok dan dit! Mooie klokken en bijzondere klokken kunnen ware eyecatcher zijn. Niet alledaagse klokken zien we steeds vaker terug. Tegenwoordig zijn er allerlei soorten en maten verkrijgbaar.

bijzondere klok

Klok van kurk à €49,50

Mooie klokken bij je thuis

Zou je meerdere, niet alledaagse klokken, willen verwerken in je interieur? Denk dan eens out of the box. Als voorbeeld nemen we een vintage klok. Deze past in zowel een klassieke als moderne omgeving. Hetzelfde geldt voor gekleurde klokken. Deze mooie klokken geven net dat beetje extra. Ben je een liefhebber van bijzondere klokken? Denk dan eens aan een klok gemaakt van kurk. Met dit exemplaar heb je gegarandeerd een opvallend model in huis. Een bijzondere klok cadeau geven aan iemand is ook een leuk idee. Klokken kun je nooit genoeg hebben.

bijzondere wandklok

Kave Home à € 52,00

speciale wandklok

Kare Design House of Cards à €149,-

mooie wandklok

Kave Home à € 67,00

speciale klok

Kare Design Domino € 119,99

Wandklokken

Ook op het gebied van wandklokken zijn er volop bijzondere klokken op de markt. Een model in de vorm van een horloge is hier een voorbeeld van. Ook qua kleur is er veel keuze. Een moderne kamer verdient een moderne wandklok. Je zou kunnen denken aan een model in de vorm van een gitaar. Als je ook nog eens een felle en vrolijke kleur kiest is het plaatje compleet! Jouw klok zal gegarandeerd in het oog springen. Uiteraard zou je ook kunnen kiezen voor een rond of vierkant model. Deze passen over het algemeen goed in een keuken.

speciale tafelklok

Kare Design Antique Clock à € 379,99

bijzondere tafelklok

By-Boo Small Ben à € 68,99

Tafelklokken

Tafelklokken passen helemaal bij deze tijd. Denk eens aan een robuuste tafel waarop een mooi klokje prijkt. Dit soort klokken doen vaak denken aan moderne wekkers. Toch is een tafelklok een model op zich. Behalve modern zijn de ook nog een praktisch. Ook misstaat ze zeker niet in een mooie kast. Regelmatig zien we dit soort klokken met daarin een extra functie verwerkt namelijk het weergeven van de datum. Met deze klok sla je twee vliegen in één klap.

You may also like

Comments are closed here.