Krijg meer balans met edelstenen 


Heb je het gevoel dat de balans ontbreekt in jouw leven? Dan heeft dit niet alleen te maken met de activiteiten die je iedere dag uitvoert, maar ook alles wat er in jouw lichaam gebeurt. Emoties, lichamelijke verandering en communicatie zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Je kunt echter meer balans in jouw leven krijgen door gebruik te maken van edelstenen. Iedere steen brengt een andere werking met zich mee en zorgt er dan voor dat jij weer meer rust krijgt in jouw leven. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden bij deze stenen? 

Aantrekking tot kleuren zorgt voor meer balans 

Edelstenen komen in een groot aantal kleuren. Het kan zijn dat je door een bepaalde kleur aangetrokken bent. Dit heeft allemaal te maken met jouw eigen leven. Hoewel je het niet beseft, zal een kleur namelijk ook uitdragen waar jij behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan emoties die je iedere dag voelt. Kleuren en emoties liggen dicht bij elkaar en door een goede kleur uit te zoeken, weet je zeker dat je een grote verandering aanbrengt in jouw leven. Voor de aankoop kun je daarom ook op de kleuren en de bijbehorende betekenissen bekijken. 

Mediteren door aan jouw chakra’s te denken 

Als je wilt mediteren met de edelstenen kun je ook bekijken wat deze stenen voor jouw chakra’s betekenen. Deze delen van het lichaam zorgen namelijk ook weer voor een bepaalde balans in jouw leven. Iedere steen geeft daarbij een eigen werking, zoals bijvoorbeeld het verbeteren van relaties, het reguleren van emoties en het verminderen van lichamelijke klachten. Door daarna te mediteren en hier meditatiekussens bij te gebruiken, zorg je ervoor dat jouw lichaam binnen een korte tijd de balans heeft die je nodig hebt voor het verbeteren van jouw algehele energie en het uitvoeren van dagelijkse bezigheden. 

Geboortestenen komen met een rijke betekenis 

De edelstenen kennen echter nog veel meer tradities. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de geboortestenen. Iedere maand van het jaar heeft een eigen steen. Door de jaren heen is hier wel variatie in aangekomen, waardoor er ook weer extra mogelijkheden op het gebied van sieraden bijgekomen zijn. Wanneer je een steen aanschaft die bij jouw geboortemaand past, kun je profiteren van de werking van de steen. De betekenis staat hier altijd bij vermeld, zodat je profiteert van alles wat de steen in jouw leven en binnen jouw lichaam gaat veranderen. 

Meer energie voor dagelijkse werkzaamheden 

De edelstenen en meditatiekussens kunnen daarbij niet alleen deze uitwerking hebben op het lichaam, maar laten jou ook meer ontspannen. Tijdens het mediteren ga je immers meer in het hier en nu leven en denk je even niet aan alles wat jou meer stress geeft. Een moment voor jezelf en het spirituele zorgt er dan weer voor dat jij de werkzaamheden gedurende de dag beter aankunt en je het binnen een korte tijd ook weer voldoende energie overhoudt aan het einde van de dag. Deze momenten moet je daarom koesteren voor de rest van jouw leven. 

You may also like

Comments are closed here.