Solid Surface bad voor een design badkamer


De Solid Surface bad is een bad die is gemaakt voor een design badkamer. Solid Surface is een samenstellingen van verschillende mineraal elementen met een hoge vastheid. Steeds vaker kiest de consument dan ook voor een Solid Surface bad. De reinheid, ongekende kaliber en de moderne design is de redenen waarom er voor Solid Surface wordt gekozen.  Bovendien straalt een Solid Surface bad klasse uit en is het een stuk lichter dan een stenen bad. Solid Surface wordt met de hand vervaardigd en zorgt daardoor voor een uniek eindresultaat.

Allerlei modellen leverbaar 

Naast dat de Solid Surface bad een enorm kostbare uitstraling heeft, is het ook nog eens zo dat er unieke modellen leverbaar zijn, die zorgen voor een elegant uiterlijk. Via Sanitair33.nl kun je kiezen voor diverse modellen. Een Solid Surface bad voordelig online bij Sanitair33, allerlei modellen zijn leverbaar. Wat je smaak ook is, je kunt kiezen uit ronde modellen, vierkante modellen en nog veel meer andere type Solid Surface baden. De unieke vorm zorgt voor een nog modernere badkamer. Naast de baden, bieden ze ook andere Solid Surface sanitair aan. Bekijk de Solid Surface collectie van Sanitair33.nl. De collectie is enorm breed en je kunt zelfs de complete badkamer renoveren met Solid Surface. Weleens gedacht aan een Solid Surface badkamermeubel of waskom? Het is allemaal gewoon direct uit het aanbod leverbaar. Bezoek de webwinkel en sta versteld van het uitgebreid aanbod.

Altijd de scherpste prijs 

Sanitair33 biedt de laagste prijsgarantie aan op de Solid Surface baden. Nergens vind je een bad van Solid Surface goedkoper. Dit neemt verder niets weg van de kwaliteit van de baden. De baden zijn van de beste kwaliteit en worden geleverd met minstens 10 tot 15 jaar garantie. Binnen de garantietermijn worden klachten kosteloos voor je opgepakt. Een bad wil je in sommige gevallen in het echt zien. Wij raden je dan ook aan om de showroom te bezoeken. In de showroom van Sanitair33 – die gevestigd is in Venlo – kun je een deel van het assortiment Solid Surface sanitair bekijken. De medewerkers van Sanitair33 kunnen je informeren en helpen met het kiezen van het juiste bad. Ook is het aan te raden om van tevoren te kijken hoe een bad ligt voordat je het besteld. Bekijk snel het aanbod online of bezoek de showroom.

You may also like

Comments are closed here.