Waarom iedere interieur ondernemer een beachflag kan gebruiken


Iedere interieur ondernemer wil dat zijn of haar bedrijf goed zichtbaar is. Of het nou gaat om een groot kantoorpand, een kraam op een beurs of een onderneming aan huis. Een goede manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken, is door een grote vlag te gebruiken. Beachflags zijn hier ideaal voor! In het onderstaande artikel lees je waarom zo’n strandvlag een musthave is voor iedere ondernemer in de interieurwereld.

Wat is een beachflag?

Hoewel je bij beachflags natuurlijk denkt aan het strand, zijn deze vlaggen geschikt voor allerlei locaties en gelegenheden. Het wordt voornamelijk ingezet als promotiemiddel voor bedrijven. Een beachflag is een windbestendig doek dat gespannen is over de hele lengte van een vlaggenstok. Daarnaast is de strandvlag licht van gewicht en dus gemakkelijk te verplaatsen.

Toepasmogelijkheden van een beachflag

De toepasmogelijkheden van een beachflag zijn eindeloos. Wanneer we ons enkel richten op de interieurwereld, kun je de vlag bijvoorbeeld goed gebruiken op een markt of beurs. Een strandvlag is hoog en altijd goed leesbaar, waardoor je direct duidelijk kunt maken wat jouw onderneming inhoudt. Verkoop je kunst of zelfgemaakte woonaccessoires? Of wil je jouw professionele interieurstyling service promoten? Zorg ervoor dat dit goed af te lezen is van jouw vlag. Je kunt de vlaggen ook gebruiken om de ingang van jouw (thuis)kantoor duidelijk aan te geven, om een nieuw evenement aan te kondigen of om te laten zien dat jouw interieurwinkel geopend is.

Beachflags plaatsen en verankeren

Er zijn diverse manieren om de promotievlag te plaatsen en stevig te verankeren. Waar je bij een normale vlag gebruik maakt van een vlaggenstokhouder, koop je voor een beachvlag een stevige voet of veranker je het in de grond. 

Een aantal mogelijkheden voor overdekte locaties zijn:

  • Zware voetplaat van metaal
  • Stevige kruisvoet
  • Watertank die je eenvoudig kunt vullen en legen

Mogelijkheden voor buitenlocaties:

  • Metalen grondpen die je tussen stoeptegels of in een zachte ondergrond kunt slaan
  • Grondboor om in een zachte ondergrond te draaien
  • Watertank die je eenvoudig kunt vullen en legen

Beachflag bedrukken voor jouw interieur bedrijf

Om optimaal gebruik te maken van het promotiemiddel, laat je een beachflag bedrukken met jouw eigen ontwerp. Laat het logo van jouw interieurbedrijf duidelijk terugkomen en gebruik de kleuren van de huisstijl. Probeer de tekst op de vlag kort, bondig en algemeen te houden. Op deze manier kun je het promotiemateriaal inzetten bij veel verschillende gelegenheden.

You may also like

Comments are closed here.