Voordelen van een Philips espressomachine


Philips maakt koffiemachines en dus ook espressomachines voor mensen die de mooie dingen in het leven erg waarderen. Eén van de uitgangspunten hierbij is dat de machine gebruiksvriendelijk moet zijn en zo weinig mogelijk onderhoud nodig heeft. De espressomachines van Philips maken het voor jou zo makkelijk mogelijk om van een heerlijke cappuccino of ander Italiaans koffieproduct te genieten. En dat tegen een betaalbare prijs.

Met een Philips espressomachine heb je volop keuze

Afhankelijk van de espressomachine die je uitzoekt heb je de keuze tussen drie tot wel zes verschillende dranken. Die keuze maak je met behulp van een hendel, de CoffeeSwitch. Hoe prettig is het als je je bezoek meerdere koffiedranken kan aanbieden, die ook nog eens snel klaar zijn.

Om de koffie nog meer af te stemmen op jouw persoonlijke smaak kan je verschillende apparaten ook nog instellen voor wat betreft temperatuur, maalstanden en aromasterktes van de gekozen koffiesoort. Om jou extra handelingen, die je normaalgesproken iedere keer moet uitvoeren, uit handen te nemen kan je ze opslaan als een persoonlijk gebruikersprofiel. Dat scheelt werk, zeker als je ochtendhaast hebt.

Techniek en zetsysteem

Bij het zetten van jouw koffie kan je volledig vertrouwen op de techniek van Saeco. De espressomachines van Philips hebben een speciaal zetsysteem, dat garant staat voor heerlijk geurige espresso of filterkoffie. Ze hebben ook verschillende melkopties waarmee je verse melk kan opschuimen om een romig laagje te creëren op jouw cappuccino of latte macchiato. Dit werkt het best als jouw espressomachine is voorzien van een volautomatische melkkaraf die je na gebruik los maakt en in de koelkast zet. Hiervan is ook een zelfreinigende versie verkrijgbaar.

Gegarandeerd altijd lekkere koffie

Philips espressomachines presteren gegarandeerd goed tot wel 20.000 koppen lekkere koffie, waarbij de laatste bonen net zo worden gemalen als de eerste. Dit komt vooral door de keramische maalschijven die, in vergelijking met de metalen, een erg lange levensduur hebben.

Ontkalken hoeft bijna niet

Als je kiest voor een Philips espressomachine kies je ook voor minder ontkalken. De machine vraagt jou alleen om het nieuwe AquaClean filter op zijn verzoek te vervangen, maar daardoor hoef je tot zo’n 5.000 kopjes niet te ontkalken.

Hulp bij onderhoud

Mocht je onverhoopt toch eens een vraag hebben over het onderhouden van jouw espressomachine dan vind je handleidingen en antwoorden op veelgestelde vragen op de website van Philips. Ook kan je daar op de manier die jij prettig vindt contact opnemen met de klantenservice.

You may also like

Comments are closed here.