Industriele vloerlampen in huis


Wanneer je een ruimte in de industriele stijl hebt ingericht, wil je natuurlijk ook dat de vloerlampen aansluiten op deze stijl. Zo is het ook belangrijk om je vloerlamp industrieel te doen ogen. Er zijn gelukkig steeds meer modellen verkrijgbaar die perfect bij deze woonstijl passen. De vraag is natuurlijk welke industriele vloerlamp het beste bij jouw interieur past. Dit kan bijvoorbeeld afhankelijk zijn van de ruimte waarin de lamp geplaatst moet worden of de functie die de lamp moet hebben. Een lamp in de woonkamer heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling nodig dan een exemplaar in de slaapkamer.

 

industriele vloerlamp

iLuce vloerlamp à €268,99

industriele vloerlampen

Santa Monkil à €189,-

Industriele lampen in de woonkamer

De woonkamer is de plek waar je met vrienden en familie samenkomt om gezellig te kletsen, tv te kijken, spelletjes te doen of om gewoon rustig in je eentje te lezen. Dit betekent dat de vloerlampen in deze ruimte vooral erg gezellig en knus aan moeten voelen. Wil je graag een lamp die een groot deel van de ruimte verlicht? Kies dan voor een felle eyecatcher zoals de iLuce industriele vloerlamp. Daarnaast kan je kiezen voor een zachte lamp die een rustige en gezellige sfeer aan de ruimte geeft. In dat geval zijn industriele vloerlampen zoals die van Santa geschikt. Bovendien is het mogelijk om de woonkamer aan te kleden met een lamp die niet functioneel is, maar vooral als accessoire dient. Zorg er natuurlijk wel voor dat deze vloerlamp industrieel is op een zeer uitgesproken manier. Dan kan je een echt statement maken, zoals met de Malira lamp van Santa.

vloerlamp industrieel

Santa Malira à €159,99

De slaapkamer

In de slaapkamer gebruik je een lamp voornamelijk om nog even te kunnen lezen voor het slapen, of om je aan te kunnen kleden in het donker. Wie graag een industriele leeslamp wil, kan voor de staande Light 65 lamp gaan. Deze lamp is gemakkelijk af te stellen op één kleine plek. Grote industriele lampen voor in de slaapkamer zouden de Santa Raster lamp kunnen zijn. De uitstraling van deze lamp is namelijk vrij rustig, maar tegelijkertijd stoer genoeg om in een industrieel interieur te passen. De lamp geeft bovendien een gelijkmatig en warm licht voor in je slaapkamer.

vloerlampen industrieel

Light 65 Classic Restoration à €219,99

industriele vierkante vloerlamp

Santa Raster à €179,-

You may also like

Comments are closed here.