De uiteenlopende mogelijkheden van glazen hanglampen


In een modern interieur plaats je naast je hippe meubels ook diverse moderne lampen om een extra dimensie te geven aan het geheel. Daarbij kan je kiezen voor glazen hanglampen, deze geven een unieke look aan het geheel. Maar welke hanglampen passen bij jouw stijl?

Stijlen

Bij glazen hanglampen hoef je niet alleen aan simpel glas te denken. Hou je van industrieel of vintage, dan komt hier vooral een een mooie combinatie van metaal en glas bij kijken, denk bijvoorbeeld aan scheeps- of fabriekslampen. Een mooie design lamp die aansluit op deze stijl  heeft voor deze interieurs zeker een meerwaarde. Maar ook voor de huidige moderne/strakke interieurs vind je veel opties. Of je nu van subtiel of juist van details houdt, er valt genoeg te vinden in de meest creatieve vorm die jou wellicht wel zal bevallen. Laat je inspireren door de glazen hanglampen van Directlampen.nl waar je veel waar voor je geld vindt.

glazen hanglampen

Welke vorm is geschikt?

Glazen hanglampen heb je in diverse vormen en maten, bedenk daarom wel van te voren waar je wat gaat plaatsen. Een glazen lamp met 4 spots is geschikt voor boven de eettafel maar minder voor in de slaapkamer. Maar als je wat subtielers of kleiners hierboven wil hangen mag dat ook. Laat het geheel in ieder geval niet te druk worden door gebruik te maken van allerlei hanglampen vlak bij elkaar, laat het geheel goed overlopen. Is de ruimte klein, gebruik dan ook een kleiner model dat daar goed past. In een groter interieur heb je meer de ruimte om groter uit te pakken. Bekijk hier een uitgebreid assortiment voor als je meerdere modellen wilt vergelijken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is iets wat een steeds belangrijker onderdeel wordt bij het kopen van producten. Glas is daarbij wellicht gevoelig voor valschade, maar het is wel erg duurzaam en slijtvast waardoor het vele jaren mee kan. Hierdoor betaal je wellicht wat meer voor mooie/strakke ontwerpen maar je hebt er wel langer plezier van.

Accessoires

Naast glazen hanglampen die goed kunnen opvallen kan je andere glazen accessoires combineren in je interieur om er een leuke en sfeervolle ruimte van te maken. Zo kun je bijvoorbeeld bloemen in glazen potten plaatsen, dit is een trend die steeds vaker voorkomt in moderne interieurs. In combinatie met de glazen hanglampen creëer je dan een mooie samenhangend geheel.

You may also like

Comments are closed here.