De mooiste interieurboeken van dit moment


Een mooi interieur, dat wil iedereen wel. Met deze interieurboeken ontdek je dat het écht niet moeilijk is om een stijlvol huis te creëren. Dit zijn de drie mooiste interieurboeken voor een bom van inspiratie van dit moment.

Nordic Moods – Katrine Martensen-Larsen

De Scandinavische interieurstijl staat al langere tijd in de spotlights. Houd jij ook van warme en natuurlijke materialen in combinatie met strakkere en moderne attributen? Dan is deze stijl helemaal iets voor jou. In Nordic Moods gaan we terug naar de roots van de Scandinavische stijl. De schrijfster legt stap voor stap uit hoe je verschillende thema’s, materialen, kleuren en texturen kunt combineren. Zo krijg je uiteindelijk een persoonlijke stijl en een harmonieus geheel. Leuke bijkomstigheid: dit boek is niet alleen fijn om te lezen, maar staat ook nog eens hartstikke hip op de salontafel. Twee vliegen in een klap!

Nordic Moods – A Guide to Successful Interior Decoration via Bol.com

Een huis vol planten – Iris van Vliet

Een huis vol planten is hartstikke gezellig én goed voor je gezondheid. Mama Botanica, ook wel Iris van Vliet genoemd, is bekend van haar blog en haar handige YouTube-video’s. Zij is echt the mom of plants! In haar boek vertelt ze je alles wat ze weet over haar groene vrienden. Hoeveel licht heeft die ene plant nodig? Staat die op de goede plek? Wat betekent ‘halfschaduw’ eigenlijk? Met Een huis vol planten ontdek je hoe jij op de juiste manier het junglegevoel naar jouw huis kunt halen.

Een huis vol planten via Bol.com

The Vintage Remix – Piet Swimberghe en Jan Verlinde

Hierboven zeiden we het al: de Scandinavische stijl is razend populair. Maar ook vintage design is geliefd bij veel interieurliefhebbers. En een mix daarvan, dat is nóg beter. Dat weten ook Piet Swimberghe en Jan Verlinde. Met het boek The Vintage Remix laten ze de lezer de mooiste interieurs zien, gestoken in een warm en knus jasje. Van thuisbibliotheken tot woonkamers, keukens of kleine ateliers vol kunst. Een genot om naar te kijken!

Think Vintage Remix via Bol.com

You may also like

Comments are closed here.