droogbloemen

Zo geef je een zwart-wit interieur meer warmte


Een zwart-wit interieur ziet er ontzettend mooi en luxueus uit. Zwart en wit zijn twee tegengestelden die je perfect kunt combineren met elkaar. Het combineren van zwart en wit is een klassieker en dat is niet zomaar! Door beide kleuren in je interieur te gebruiken, creëer je een prachtig contrast en tegelijk een dramatisch effect. Echter kan een zwart-wit interieur ook een beetje kil en eentonig overkomen. Maar geen zorgen, met onderstaande tips geef je een zwart-wit interieur meer warmte!

1. Zwart-wit interieur meer warmte geven: (geur)kaarsen

Kaarsen zijn onmisbaar voor een warme look in huis. Doe ‘s avonds de grote lampen uit, steek een paar mooie kaarsen aan en kruip met een dekentje op de bank. Op die manier is een zwart-wit interieur opeens toch ook heel knus en warm! Hou je van een lekker geurtje in huis? Kies dan voor één van onderstaande geurkaarsen. Want ja, ook met een heerlijke geur creëer je warmte in je interieur. Hier vind je 5 tips om langer van je geurkaars te genieten!

2. Bloemen en planten

Een tweede manier om een zwart-wit interieur meer warmte te geven, is door middel van bloemen en planten. Planten zijn meestal groen dus hiermee breng je op een subtiele manier toch een beetje kleur aan je zwart-wit interieur. Bloemen hebben dan weer het voordeel dat ze een interieur meteen gezellig en huiselijk maken, ook als je interieur zwart-wit is. Heb je geen groene vingers? Denk dan eens aan droogbloemen. Deze boeketten zien er prachtig uit én je hebt er verder geen omkijken naar!

droogbloemen boeket 50cm
Klik hier voor meer info over bovenstaand droogbloem boeket
droogbloem boeket
Klik hier voor meer info over bovenstaand droogbloem boeket
droogbloem boeket 30 cm
Klik hier voor meer info over bovenstaand droogbloem boeket
pampas pluimen
Klik hier voor meer info over bovenstaande pampas pluimen
droogbloem boeket groot
Klik hier voor meer info over bovenstaand droogbloem boeket

3. Natuurlijke materialen

Natuurlijke materialen stralen van zichzelf al warmte uit. Denk aan rotan, hout, leer en riet. Door deze materialen aan je interieur toe te voegen, breng je toch een beetje warmte in je interieur en dat zonder gebruik te maken van echte kleuren. Zet bijvoorbeeld je kamerplanten of boeket bloemen van tip twee eens op een houten krukje. En ga online eens op zoek naar een mooie, rotan opbergmand. Het zijn de kleine details die het ‘m doen!

4. Zachte stoffen

Tenslotte mogen zachte stoffen niet ontbreken in een zwart-wit interieur. Een wollen kleed, hoogpolig vloerkleed en een warm plaid zijn perfect om een kil interieur meer warmte te geven. Je kunt hiermee trouwens makkelijk de zwart-wit trend in je interieur doorzetten, want al deze items zijn zowel in het zwart als in het wit te vinden. Vooral een hoogpolig vloerkleed doet het goed. Hiermee maak je je interieur niet alleen warmer, ook je koude voeten zullen er blij mee zijn!

plaid kunst bont
Klik hier voor meer info over bovenstaande plaid van kunt bont
wollen plaid
Klik hier voor meer info over bovenstaande wollen plaid

shaggy tapijt
Klik hier voor meer info over bovenstaand Impression Shaggy tapijt
grand lines vloerkleed
Klik hier voor meer info over bovenstaand Grand Lines vloerkleed
ruiten vloerkleed
Klik hier voor meer info over bovenstaand geruite vloerkleed

You may also like

Comments are closed here.