leuk-behang

Inspiratie: het leukste behang om je huis te stylen


Nu de corona-maatregelen waar aangescherpt zijn, is de kans groot dat je weer in stuk vaker thuis zit. Het ook wil ook wat, dus dan is het wel zo fijn als je tevreden bent met je interieur. Geen zin meer om tijdens het thuiswerken de hele dag naar een saaie muur te staren? Ga dan voor een snelle metamorfose met één van deze leuke behangetjes! 

Zacht roze is niet lelijk

Ga bijvoorbeeld voor dit subtiele, zachtroze behang met een fraai dessin. Grafisch is helemaal in, dus met dit behang kan je jouw huis in een handomdraai pimpen!

Waan je in tropische sferen

Ben jij niet zo’n herfstmens en doe jij liever het hele jaar door alsof je op een tropisch eiland bent? Kies dan voor dit vrolijke behang! Een heerlijke cocktail en een goed boek erbij en je vergeet bijna dat de winter überhaupt nog moet komen!

Keep it natural

Natuurlijke materialen zijn te gek en waarom niet aan de muur? Dit behang geeft de illusie van een mooi houten vissengraat en dat geeft weer een prachtige, natuurlijke uitstraling. In de slaapkamer, badkamer of woonkamer, dit behang doet het overal goed!

Dierenprint is nooit saai

Dierenprint komt overal terug. In mode, maar ook in interieur. Zin om je muur lekker opvallend te behangen? Kies dan bijvoorbeeld voor dit toffe zebraprintje. Door de neutrale kleuren is het een opvallend behang dat wel met alle kleuren te combineren valt. Vooral met gekleurde meubels, zoals op de foto is gedaan, kan dit behang het zeer goed vinden!

Eye am watching you

Dit kleurrijke behang en vrolijke patroon is een ware eyecatcher (pun intented)! Last van een saaie muur? Geen zorgen, dat is niks wat dit behang niet kan verhelpen!

Zie jij al iets leuks voor aan de muur? Als je het toch liever wat neutraler houdt (of een hekel hebt aan behangen), dan doet een likje verf ook altijd wonderen!

You may also like

Comments are closed here.