De badkamer inrichten volgens de laatste trends


Bezig met plannen om je badkamer een nieuw leven in te blazen? Dat kan een erg leuke klus zijn, maar het kan nogal een uitdaging zijn om te bedenken wat je nou eigenlijk in je badkamer wilt zetten en in welke interieurstijl je het wilt hebben. Hier vind je al wat inspiratie van de laatste trends die je kunt toepassen voor een goede verfrissing van het uiterlijk.

Dezelfde stijl

Kies dezelfde stijl die je ook in de rest van je huis hebt. Zo heb je een mooie overloop naar de badkamer waar je weer andere leuke eyecatchers plaatst om zo een speciale plek te creëren.

Vintage uiterlijk

Hou je van een look van vroeger? Met een vintage uiterlijk zorg je voor een stijlvol karakter en het is een stijl die erg hot is op dit moment. Kies leuke meubels in deze stijl die mooi bij elkaar passen. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn vind je eigenlijk altijd wel iets wat bij jou past. Een badkamermeubel kopen wordt zo nog eens extra leuk.

Modern

Moderne badkamers zijn ook erg populair, je hebt diverse glanzende, strakke meubels die vaak erg compact zijn gebouwd in de meest gekke en unieke vormen. Het zijn eigenlijk allemaal eyecatchers die jouw moderne interieur mooi opvullen. Je kunt daarnaast een losse badkuip plaatsen in je badkamer, dit wordt steeds vaker toegepast. Naast de moderne uitvoeringen heb je ook de stijlvolle klassieke baden die je losstaand kunt kopen met prachtige details. Of kijk voor een leuke stijlvolle douchecabine van douche-concurrent.nl

Landelijk

Landelijk is een stijl die ook populair is, mede dankzij de vooral warme uitstraling van het houtwerk. Hiermee kan je ook veel richtingen op: je kunt je wastafel ombouwen tot een mooi houten geheel met leuke accessoires en bijvoorbeeld mooie grote (antieke) spiegels. Je kunt donker en licht afwisselen, houd er wel rekening mee dat te veel donker hout een badkamer kleiner maakt.

Industrieel

Met prachtige industriële kasten en andere meubels gemaakt van metaal (en hout) heb je een stoere uitstraling die helemaal past bij deze tijd. Zo kan je ook metalen douchewanden en andere industriële kenmerkende details in je badkamer aanpassen. Denk aan kranen, wastafels, noem het maar op. Laat je inspireren door de mogelijkheden!

You may also like

Comments are closed here.