Visgraat laminaat steeds gewilder in Nederland


De laatste jaren zijn visgraat laminaat vloeren steeds populairder geworden in onze woonkamer.

Daarnaast kiezen ook veel bedrijven steeds vaker voor dit type vloer vanwege de nostalgische uitstraling. Waarom is visgraat laminaat tegenwoordig eigenlijk zo populair in Nederland? Daarvoor zijn meerdere redenen te geven welke samenhangen met de voordelen die visgraat laminaat te bieden heeft.visgraat laminaat

De voordelen van visgraat laminaat op een rijtje

Het motief van visgraten in vloeren is al een heel oud fenomeen. Wellicht denk je hierdoor dat visgraat laminaat een ouderwets en oubollige uitstraling heeft, maar niets is minder waar.  Visgraat laminaat is mede door zijn alledaagse kleuren en afwerkingen toepasbaar in elk interieur. Visgraat laminaat heeft diverse voordelen ten opzichte van andere soorten houten vloeren. U kunt denken aan:

  • 1. Laminaat met visgraatpatronen is beschikbaar in tal van uitvoeringen die uw woonkamer een zeer modern en strak uiterlijk kunnen geven. Zo is laminaat met visgraat (leg)patroon verkrijgbaar in allerlei kleuren (houtkleur, grijs, zwart en wit), grote en kleine laminaatplanken, in tegelvorm, etcetera.
  • 2. Laminaat met visgraat verband vereist minder onderhoud dan bijvoorbeeld een eikenhouten vloer. Eikenhouten vloeren slijten veel sneller dan visgraat vloeren.
  • 3. Er zijn in Nederland dealers, die visgraat laminaat leveren dat visueel niet te onderscheiden is eiken visgraat vloeren.
  • 4. Het patroon van een visgraatvloer zorgt voor een strakke en stabiele ligging van het laminaat.
  • 5. Een visgraatvloer van laminaat is een stuk voordeliger dan een visgraatvloer van eikenhout.

Zorg voor een ervaren leverancier en laat de vloer leggen

Als u plannen heeft om uw huis een moderne en gezellige uitstraling te geven, maakt u met laminaat met visgraatpatronen een slimme keuze. U kunt kiezen uit een ruim aanbod vloeren en kleursamenstellingen en je bent goedkoper uit dan een vloer van eikenhout.

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je nieuwe vloer, is het cruciaal dat de vloer bij een ervaren en professionele aanbieder gekocht wordt. Floer is zo’n betrouwbare Nederlandse leverancier met producten uit Europa. Daarnaast wordt er aangeraden om de laminaatvloer – als u zelf weinig ervaring heeft – te laten legen door een ervaren parketteur. Het is namelijk lastig om de visgraatpatronen strak te leggen. En als het visgraatpatroon ook maar iets verschuift bederft dat de uitstraling van de totale visgraatvloer.

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer weten over vloeren met een visgraatpatroon of bent u van plan om zelf zo’n vloer aan te schaffen? Neem dan vrijblijvend contact op met een professioneel bedrijf dat in deze vloeren gespecialiseerd is. Een visgraat laminaatvloer van topkwaliteit is onder meer verkrijgbaar bij Gadero.nl.

You may also like

Comments are closed here.