led highbays

Veel licht nodig? Installeer LED highbays


Heb jij een ruimte die ontzettend goed verlicht moeten worden? Dan is een LED highbay zeker een lamp om te overwegen. Bovendien verbruikt een LED highbay weinig energie. Goed voor de portemonnee én het klimaat dus. Meer weten over de LED highbay? We vertellen je er alles over in dit blog. 

De LED highbay wordt ook de UFO-lamp genoemd. Dit heeft de lamp mede te danken aan de ronde vorm, maar ook aan het feit dat de lamp ontzettend veel licht produceert. Highbay-lampen produceren maar liefst 130 lumen per watt. 

Perfect voor grotere ruimtes

Om te profiteren van het vele licht dat de lamp produceert, kan je de LED highbay het best zo hoog mogelijk plaatsen. Ruimtes met een hoog plafond zijn uitermate geschikt. Je ziet de lampen dan ook vaak in bedrijfshalen, sporthallen, garages en magazijnen. Het grote voordeel van LED highbays is dat ze goed beschermd zijn tegen vocht, regen en wind. Je kunt ze dus ook prima buiten plaatsen.

Even iets minder licht nodig? De meeste LED highbays zijn dimbaar. Als je overdag veel daglicht hebt, kan je de lichtsterkte van de lamp dus aanpassen. Zo bespaar je bovendien op de energiekosten. 

Twee lichtkleuren

Highbays zijn verkrijgbaar in twee verschillende lichtkleuren: helder wit (4000K) en koud wit (6000K). Elke lichtkleur heeft andere voordelen. De lichtkleur helder wit zorgt er bijvoorbeeld voor dat mensen alerter blijven. Een ideale lichtkleur voor op kantoor. Heb je uitstekend zicht nodig en is het belangrijk om details goed te kunnen zien? Ga dan voor de lichtkleur koud wit. Deze lichtkleur is bijvoorbeeld erg geschikt voor garages. 

Helemaal overtuigd? Schaf dan vandaag nog één of meerdere LED highbays aan. Een betrouwbare en professionele webshop is Ledlichtstunter.nl. In deze webwinkel vind je naast highbays ook andere soorten van ledverlichting. 

You may also like

Comments are closed here.