shutters in de badkamer

Shutters voor in de badkamer koop je hier!


Heb je plannen om jouw badkamer te verbouwen? Dan kan het een goed idee zijn om te kiezen voor shutters in de badkamer. Met shutters bepaal je zelf de mate van privacy en lichtinval. Bovendien staat het ook nog eens hartstikke strak in jouw badkamer. Kunststof shutters zijn namelijk op het oog niet van houten shutters te onderscheiden. Wij vertellen je in deze blog graag waar je terechtkunt voor het aanschaffen van shutters op maat die perfect passen in jouw badkamer.

Vochtbestendige shutters in de badkamer

Wil je jouw badkamer graag voorzien van shutters? Dan is het een goed idee om te kiezen voor vochtbestendige kunststof shutters. Van Eyck shutters is gespecialiseerd in het ontwikkelen van shutters, speciaal voor vochtige ruimtes, zoals badkamers. De shutters die ze creëren voor deze ruimten zijn onderdeel van de Endurance collectie. Ze worden gemaakt van duurzaam kunststof waardoor ze extra goed kunnen tegen temperatuurverschillen en een hoge luchtvochtigheid. Verder bevatten kunststof shutters uitstekende ventilerende eigenschappen. Hierdoor blijven ze jarenlang in topstaat.

Maatwerk shutters

Bij alle vochtbestendige kunststof shutters geldt dat je de keuze hebt uit diverse lamelbreedtes: 63, 76, 89 en 114mm. De shutters zijn toepasbaar op zowel ramen in standaard vormen als speciale vormen. Van Eyck kan maatwerk verrichten, dus geef gerust aan ze door in welke maat je de shutters graag wilt en zij zorgen ervoor dat ze dit in orde maken.

Shutters bij Van Eyck voor jouw badkamer

Wil je ook graag shutters in de badkamer kopen? Dan raden we je zeker even aan om een kijkje te nemen op de website van Van Eyck Shutters. Neem een kijkje op de inspiratie pagina en ontdek wat de vele mogelijkheden zijn van shutters in de badkamer. 

Vrijblijvend advies gesprek!

Heb je liever persoonlijk contact en advies over de keuze voor de juiste houten shutters? Plan dan bij Van Eyck een vrijblijvend adviesgesprek in. Hierbij komt er een adviseur van Van Eyck bij jouw thuis langs om de situatie te beoordelen en samen de gewenste shutters samen te stellen. Na het opmeten van de ramen krijg je vervolgens een passende offerte toegestuurd. Dus, wil je meer weten over de shutters, of heb je nog aanvullende vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten van Van Eyck Shutters, zij helpen je graag verder!

You may also like

Comments are closed here.