Schapenvacht-in-je-interieur

Schapenvacht in je interieur: de leukste styling tips!


De winter komt eraan, tijd om je huis weer wat warmer en knusser aan te kleden! En hoe kan dat beter dan met een mooi schapenvacht? Het leuke aan een schapenvacht is dat je er niet alleen sfeer mee in huis haalt, maar ook comfort. Want op zo’n vacht kan je immers lekker zitten en liggen. Daarnaast zijn schapenvachten tijdloos en kan je ze in vrijwel ieder interieur verwerken. Wil jij ook graag een schapenvacht in je interieur, maar weet je niet zo goed waar je het kunt plaatsen? In dit artikel vind je de leukste styling tips!

1. Schapenvacht in je interieur: schapenvacht op de bank

Een schapenvacht op de bank is ontzettend populair en dat is niet zo vreemd. Een bank is van zichzelf natuurlijk al heel zacht en comfortabel, maar een schapenvacht versterkt dit knusse gevoel nog meer. Daarnaast zorgt het voor extra warmte op de bank en dat is tijdens de koude wintermaanden ook handig meegenomen. Laat die luie herst- en winteravonden op de bank maar komen!

2. Schapenvacht op de stoel

Stoelen zonder kussen lijken op het eerste zicht misschien comfortabel te zitten, maar na een tijdje kan dit toch nog oncomfortabel worden. Je zou dit kunnen oplossen door een kussen op de stoel te plaatsen, maar een schapenvacht is wellicht een leuker idee. Niet alleen voor het zitcomfort, een schapenvacht ziet er ook ontzettend leuk uit op een stoel.

3. Schapenvacht op schommelstoel

Heb je een schommelstoel in huis? Dan heb je twee vliegen in één klap! Een schommelstoel ziet er al knus uit en met een schapenvacht versterk je dat gevoel. Kijk maar naar onderstaand voorbeeld, hoe leuk ziet de schommelstoel met schapenvacht er wel niet uit?

4. Schapenvacht op de vloer

Schapenvachten kan je natuurlijk ook gewoon op de vloer leggen. Dit ziet er niet alleen leuk, gezellig en warm uit. Het voelt ook zacht, warm en comfortabel aan je voeten. Geef toe, een schapenvacht is toch een stuk fijner dan een koude vloer om op te lopen? In de slaapkamer kan je een extra groot exemplaar op de grond leggen. Wakker worden was nog nooit zo leuk en warm!

5. Schapenvacht op je bed

Tenslotte kan je een schapenvacht op je bed leggen. Dit is eens iets anders dan een plaid. Probeer het maar eens, je slaapkamer krijgt meteen een andere look! Je kunt natuurlijk ook een plaid en schapenvacht combineren. Als de kleuren mooi matchen is alles mogelijk. Wanneer je bed er knus en warm uitziet, heb je ook veel meer zin om erin te kruipen. En die extra uurtjes slaap kunnen we in de winter goed gebruiken, toch?

6. Schapenvacht in de kinderkamer

Schapenvachten kan je overal in huis plaatsen. De woonkamer, slaapkamer, eetkamer… Maar een schapenvacht is ook ontzettend leuk in de kinderkamer. Je kunt het op de vloer leggen, op een stoeltje en het is een leuke ondergrond voor bijvoorbeeld een tipi tentje. 

Heb jij na het lezen van dit artikel zin gekregen om met een schapenvacht in je interieur aan de slag te gaan? En wil je graag een schapenvacht kopen? Hieronder hebben we een paar mooie exemplaren op een rijtje gezet!

Helgar quad schapenvacht vloerkleed, 105 x 170 cm, ivoor
Helgar extrakleine schapenvacht, 60 x 90 cm, ivoor
Helgar groot quad schapenvacht, 105 x 170 cm, zachtroze
Trendy Design Imitatie Schapenvel Schapenvacht Mokka Vloerkleed Kunstbont Tapijt

You may also like

Comments are closed here.