mooie bruine leren hoekbank

Bruine leren hoekbank: de voordelen en de mogelijkheden


Leren banken: een tijdje uit de mode nu weer helemaal in

Een bruine leren hoekbank is een tijdje wat ‘uit’ geweest. Een leren hoekbank bruin had een wat oubollig imago, alsof dit banktype alleen geschikt zou zijn voor oudere mensen. Sinds enkele jaren is lederen hoekbank bruin weer helemaal populair in de Nederlandse huiskamer. Op zich is dat niet echt verwonderlijk, omdat een lederen bruine hoekbank diverse voordelen heeft boven bijvoorbeeld een stoffen bank. Wat zijn zoal de pluspunten van een bruine leren hoekbank? En welke mogelijkheden heb je qua modellen en uitvoeringen?

Stoer, stijlvol en tijdloos qua uitstraling

Een leren hoekbank bruin is niet kil, saai en uit de tijd, maar juist stoer en stijlvol. Wellicht het grootste voordeel van een lederen hoekbank bruin is dat deze vintage bank een tijdloze uitstraling heeft en feitelijk in elk soort interieur tot zijn recht komt. Met name in industriële woonkamers staat een lederen bruine hoekbank fraai en strak. Het bruine leer matcht perfect met het zwarte metaal van industrieel meubilair en bij de houten elementen die in een industriële woonkamer terug te vinden zijn. De bank heeft een fijne, vintage en doorleefde uitstraling en komt daarom goed tot zijn recht in een industrieel interieur. Maar ook als je een moderne, klassieke of landelijke woonstijl ambieert, is een lederen bruine hoekbank kopen een prima keuze. Kortom: hoekbanken van bruin leer matchen perfect met alle soorten woonstijlen die je maar kunt veerzinnen. Leren banken zijn dan ook altijd een veilige keuze!

Een bruine leren hoekbank is ruimtebesparend

In de tweede plaats zorgt een leren hoekbank bruin voor ruimtebesparing in de woonkamer. Tenminste: als je de hoekbank in een hoek van de kamer plaatst. Zo benut je de ruimte die je in de woonkamer hebt op de beste manier: geen plekje blijft onbenut. Terwijl je tegelijk wél extra zitruimte gecreëerd hebt met een mooie en stijlvolle bank.

Leren hoekbanken zijn gemakkelijk te reinigen

Een groot pluspunt van een leren hoekbank is het feit dat je dit type banken gemakkelijk kunt schoonhouden. Kies je voor een stoffen bank en morsen jouw kid drinken op het stof, dan is schoonmaken geen prettige opdracht. Met een leren bank is dit anders. Een leren hoekbank maak je eenvoudig schoon door deze regelmatig met een vochtige doek af te nemen. Eventueel met gebruik van een speciaal reinigingsmiddel voor leren banken.

Een lederen hoekbank is een duurzame keuze

Een leren bank kopen is wellicht wat prijziger dan een bank met stof, maar daar krijg je veel extra levensjaren voor terug. Een leren bank gaat namelijk aanzienlijk langer mee dan een stoffen bank en is dan ook een duurzame keuze. Een keuze waar je nog jarenlang plezier van hebt!

Veel keuze qua modellen

Een van de grootste voordelen van een leren hoekbank kopen, is het feit dat je keuze hebt uit tal van modellen en uitvoeringen. Hieronder hebben we, ter inspiratie, enkele fraaie modellen voor je uitgezocht waar je je hart aan kunt ophalen als je jouw interieur op een stijlvolle manier met een leren hoekbank wilt verrijken.

Hoekbank Grosso

Hoekbank Grosso à €2699,-

Meer dan uniek is de heerlijk comfortabele hoekbank Grosso, een leren buffalo naturel bankstel dat ontworpen is om te excelleren in elk type interieur. De Grosso is leverbaar in diverse kleuren leer, microleer en/of stof en kan in meerdere maten geleverd worden.

WOOOD Bean hoekbank

Een van de meest populaire hoekbanken van bruin leer is de WOOOD Bean hoekbank, een lederen hoekbank bruin met een tijdloos design en een hoog zitcomfort. Deze leren bank bestaat voor 70 procent uit leer en voor 30 procent uit polyester. De bank zit lekker stevig, ondersteunt prima, maar voelt tegelijk ook heerlijk zacht en comfortabel aan. Dé perfecte bank voor in de woonkamer! De hoogte van dit bankstel is 75 centimeter, de breedte 305 en de diept is 96 cm.

Lindon hoekbank

Lindon hoekbank à €2499,-

Deze Lindon hoekbank met hoek rechts, gemaakt van bruin leer, is een perfecte bank voor in een industrieel, landelijk of een eigentijds interieur. P{as op, want deze bank heeft een verslavende werking.

Dallas hoekbank, lichtbruin kwaliteitsleer

Dallas hoekbank à €2799,-

Deze Dallas hoekbank van leer biedt veel zitgemak. De bank is gestoffeerd ket Italiaans leer en heeft een typische vintage uitstraling. De vulling van de kussens bestaat uit polyesterschuim en veren. Dit materiaal zorgt voor een zeer hoog zitcomfort en een elitaire ervaring als je na een dagje werken neerploft op de bank!

Leren hoekbank Morceau

Hoekbank Morceau à €2499,-

Het zitmeubel Morceau is een perfecte bank voor mensen die hoge eisen stellen aan het meubilair. De bekleding is gemaakt van ruig bruin microleer, maar heeft een suède zachte uitstraling.

You may also like

Comments are closed here.