barbas haarden

Een huiselijke en gezellige sfeer maken


Wie een echt huiselijke en gezellige sfeer wil creëren, kan dit doen door een stijlvolle open haard in de woonkamer te laten plaatsen. Een open haard is met name lekker in de koude maanden van de winter en herfst. Er is niet veel relaxter dan gezamenlijk rond het warme vuur zitten, een gezelschapsspel doen en/of lekker genieten van een hapje en een drankje. Stijlvolle open haarden maken dit mogelijk! Maar hoe kies je nu een open haard uit die zorgt voor extra warmte en sfeer in de woning? Waar moet je precies op letten en welke mogelijkheden zijn er op dit gebied? Met onderstaande adviezen en ideeën helpen we je een eind op weg. Zodat je kunt beslissen welk soort haarden jouw aanspreekt en welke benodigdheden je kunt inzetten om te zorgen voor een optimale sfeer in huis.

  1. Koop sowieso een echte sfeerhaard

Belangrijk is om te kiezen voor een haard die echte warmte en gezelligheid in huis brengt. Fraaie haarden die in nagenoeg elk interieur sfeerverhogend werken, zijn Barbas Bellfires haarden. Dit type haard bestaat uit strak ontworpen houthaarden en gashaarden die veel gezelligheid meebrengen. Het mooie van het merk Barbas Bellfires is dat er tientallen modellen van deze unieke haarden zijn ontworpen. Verder is dit haardmerk scherp geprijsd. Wie op een soepele en warmtevolle manier de herfst en winter wil doorkomen, gaat voor de unieke sfeerhaarden Barbas!

  1. Plaats de haard midden in uw kamer

Een goede haard is flexibel en overal in de kamer te plaatsen. Door de haard in het midden van de woonruimte te zetten, creëert u ruimte om stoelen rond de haard te plaatsen. Een mooi bijkomend optisch effect is dat de haard de woonruimte in twee delen opdeelt. Een centraal geplaatste haard wekt dus de indruk dat er een extra ruimte bij is gekomen en schept zo een gevarieerder interieur. Zo kun je één deel gebruiken als tv-ruimte en het andere deel als speelkamer voor de kinderen.

  1. Zorg voor mooie kleden bij de haard

Idyllisch en stijlvol is de combinatie van een fraaie haard met een of meer vloerkleden. Zo creëer je een plek waar je lekker op een kleed kunt zitten en je kunt warmen aan het haardvuur. Een andere optie is om in de vensterbank bij de haard een kleed neer te leggen met een kussen. Dat betekent dat je er gewoon een extra comfortabele zitplek bij heeft in huis!     

You may also like

Comments are closed here.