Designverlichting van Flos voor buiten


Flos ontleent zijn naam aan het Latijnse woord voor ‘bloem’. Sierlijkheid, degelijkheid en pure klasse zijn de kenmerken van dit Italiaanse verlichtingslabel. Als we Philippe Starck als één van hun belangrijkste ontwerpers vermelden, dan weet je al over welk niveau het hier gaat. Flos staat voor innovatieve technologie gecombineerd met oerdegelijke materialen. De designverlichting van Flos voor buiten getuigt hiervan voor 100%.

Flos gaat voor allure

Flos lampen worden gekenmerkt door eerlijke lijnen en Italiaanse verfijndheid. Rechte hoeken en pure ronde vormen: dat is waar designverlichting van Flos uit bestaat. Ze zijn discreet en toch vallen ze op door hun bijzondere look. De Casting lijn is daar een sprekend voorbeeld van. Deze is in verschillende kleuren te verkrijgen, zodat je ze perfect bij jouw woning kunt laten aansluiten.

Verlichting voor elke plek rondom je huis

Bij buitenverlichting denk je onmiddellijk aan verschillende lichtpunten. Het begint bij je voortuin, je wilt verlichting naast je voordeur, je hebt graag licht op je terras, je wilt je tuinpad verlichten of je wilt een spot richten op een mooie boom of een kunstwerk? Wil je je licht naar boven, naar beneden of in beide richtingen laten schijnen? Designverlichting van Flos voor buiten heeft aan al deze mogelijkheden gedacht. We zetten hier een paar voorbeelden op een rijtje. De Flos Climber als wandlamp heeft verschillende uitvoeringen: Up-Down voor licht naar boven en beneden en Down voor licht dat enkel naar beneden schijnt. De Camouflage zorgt voor een zeer apart diffuus licht. De May Way is een ingebouwd licht dat bijvoorbeeld een trap of een niveauverschil accentueert. En zelfs voor je vensterbank bestaat er een stijlvolle en bijzondere lamp: de Fenestra lamp.

flos buitenverlichting

Vloer- en hanglampen ook voor buiten?

Staande lampen en hanglampen installeer je vooral binnen in huis. Maar ook buiten kan dit perfect. Breng sfeer op je terras met bijvoorbeeld de Ipnos lamp en verwonder je er telkens over waar het licht nu toch vandaan komt. De Belvedere Spot Single F3 daarentegen is een speelse vloerlamp. Met de Ladina hanglamp breng je zowel licht als leuke kleuren in je tuin. Er bestaan zelfs een aantal Flos lampen die zowel voor binnen als buiten geschikt zijn. Kijk bijvoorbeeld naar de Superarchimoon Outdoor vloerlamp of de Romeo Outdoor C3 hanglamp. Beide kun je in de zomer buiten en in de winter binnen gebruiken. Super toch?

Geniet ten volle van je tuin

De ontwerpers van Flos lampen hebben als voornaamste doel jou als consument te laten genieten. Of je nu op een zomerse avond buiten wilt blijven zitten, of je wilt in de winter van binnen in huis je tuin ook in het donker bewonderen: Flos heeft dé oplossing voor jou!

You may also like

Comments are closed here.