Design radiatoren in een modern interieur


Je bent flink aan het klussen geslagen waarbij je graag een moderne variant van je huis wilt maken. Vergeet daarbij niet de radiatoren aan te pakken. Deze verwarmingselementen zijn vaak in beeld, waarbij oude varianten niet echt mooi zullen tonen. Welke mogelijkheden heb je hierin?

De badkamer

In je badkamer kan je de oude verwarming al snel de deur uit doen: met een verticale radiator maak je je badkamer al snel modern. Het oogt niet alleen luxe, maar heeft ook een praktische functie: met een verticale radiator is de warmteafgifte ook een stuk beter. Dankzij de keuze uit meerdere unieke designs zul je een echte eyecatcher in de badkamer hebben. Heb je minder geld te besteden, dan kan je alsnog kijken naar de moderne badkamer radiatoren. Hierbij kan je vaak makkelijk je kleding of handdoeken ophangen. Laat je inspireren door de diverse modellen met elk hun eigenschappen en design.

De (woon)kamer

In de woonkamer of andere kamers waar je de radiatoren wilt aanpakken heb je genoeg keuze uit modellen om het geheel wat moderner te laten ogen. Je kunt kiezen uit de gebruikelijke geribbelde paneelradiator of een verticale. Bij een verticale paneelradiator is het wel belangrijk dat de aansluitpunten correct zijn en er genoeg ruimte is om het aan te sluiten. Voor een echt moderne uitstraling kan je ook kiezen voor de volledige vlakke paneelradiator. Door deze vormgeving zal je een unieke strakke uitstraling hebben. Ook heb je de keuze in de afgeslankte compacte modellen van de gewone geribbelde radiatoren. Houd bij deze varianten wel rekening met een lager vermogen waardoor het langer zal duren voor de ruimte goed verwarmd zal worden.

Keuken

Ook in de keuken kan je net als de andere ruimtes je radiator aanpakken. Als de ruimte het toelaat, kan je hier een stijlvolle verticale designradiator laten plaatsen. Of wellicht de radiator met vlak design. Zo trek je de moderne stijl van het huis door. Er is een ruime mogelijkheid aan maten waarin je de radiatoren kunt bestellen, dus je zit altijd goed.

You may also like

Comments are closed here.