De handigste badkameraccessoires


De badkamer is tegenwoordig allang niet meer alleen de plaats waar je je even snel doucht of snel in klaarmaakt ‘s ochtends. Het is een groot onderdeel van je huis tegenwoordig en mag er daarom ook wel chique uitzien. Om je een handje te helpen bij het stylen van je badkamer zetten wij de leukste en handigste badkameraccessoires voor je op een rijtje.

Een badkussen

Wat is er nou lekkerder dan na een lange werkdag lekker in bad te gaan liggen? Het is heerlijk ontspannend en je kan er goed tot rust komen. Toch lig je niet altijd comfortabel doordat de randen redelijk hard zijn. Dit is heel makkelijk op te lossen met een badkussen. Deze plaats je aan de rand van het bad waar je met je hoofd ligt zodat je niet tegen een harde rand aan ligt. Verder zijn de meeste badkussens ook heel makkelijk te wassen!

Een badmat

Een onmisbaar accessoire in je badkamer is toch wel een badmat. Niet alleen loopt dit erg comfortabel na het douchen, het kan er ook heel stijlvol uitzien. Er zijn veel verschillende badmatten te koop in allerlei verschillende vormen en maten. Zo kun je je badkamer persoonlijk stylen hoe jij dat wil. Naast dat het mooi uitziet is het ook nog een stuk veiliger. De kans dat je uitglijdt en valt wordt met een badmat namelijk een stuk kleiner.

Een zeepdispenser

Met een mooie zeepdispenser ziet je badkamer er meteen een stuk stijlvoller uit. Een zeepdispenser is veel handiger dan steeds nieuwe zeepflesjes te kopen. Ten eerste ziet het er mooier uit en kun je eentje kopen naar je persoonlijke wens. Ten tweede doe je er veel langer mee. En ten derde kun je zelf steeds je zeep bijvullen, dit scheelt je natuurlijk ook weer geld.

Een bekerhouder

En als laatste, maar zeker niet de minste. De bekerhouder. Dit item hoort in elke badkamer te staan. Dit accessoire is handig aangezien je je beker niet meer kan opstoten en je alles lekker opgeruimd houdt. Na het tandenpoetsen doe je de tandenborstel makkelijk in de beker en het ziet er lekker opgeruimd uit. De bekerhouders zijn te verkrijgen in verschillende stijlen en kleuren dus je kan het goed aanpassen aan je interieur.

You may also like

Comments are closed here.