Bloemenabbonement, de nieuwste trend in interieurstyling!


Iedere week een stralend bosje bloemen in huis? Je kunt jouw huis gezellig opfleuren met een mooie bos bloemen. Helaas is het toch een element wat je vaak vergeet tijdens het boodschappen doen, of net geen tijd of geld voor hebt. Nu is er een handig fenomeen waardoor je dit probleem nooit meer hebt, namelijk: een bloemenabonnement. Op deze manier heb jij elke week verse bloemen voor een bepaald bedrag. Hoe werkt het, welke bloemen en voor wie is dit geschikt?

Een abonnement op bloemen.

Een tijdschriftenabonnement, een abonnement voor de sportschool, we kijken er niet raar van op. Toch is een bloemenabonnement iets nieuws, maar zo fijn. Je bent geabonneerd op een (online) bloemist en wordt elke week voorzien van nieuwe bloemen. Er zijn veel verschillende soorten abonnementen, een wekelijks bloemenabbonement of een maandelijkst bloemenabbonement. Je kunt zelf kiezen hoe vaak jij bloemen wilt hebben. Deze bloemen worden aan huis bezorgd en je hebt met regelmaat een vers bosje bloemen in huis.

De bloemen

Het verschilt per abonnement, maar meestal geldt het dat je verrast wordt met een mooi bosje bloemen. Bij sommige abonnementen kun je jouw voorkeuren van bloemen of kleuren aangeven, maar bij de meeste abonnement wordt je feestelijk verrast met een fleurig boeketje.

Voor wie is dit geschikt

Voor wie niet? Iedereen houdt wel van een mooie bos bloemen op tafel. Een bloemenabonnement is ook erg leuk om cadeau te doen. Zo fleur je iemands week of maand helemaal op met telkens een nieuw bosje bloemen. Leuk voor jouw ouders bijvoorbeeld, zo heb je een uniek cadeau. Of het nu een maandelijkst bloemenabbonement is of wekelijks bloemenabbonement, het is heerlijk om telkens opnieuw vrolijk verrast te worden door een bosje bloemen aan de deur.

Vergeet jij ook vaak bloemen tijdens het boodschappen doen of wil je gewoon vaker een bos bloemen in huis? Neem een bloemenabbonement en wordt elke week of maand voor een vast bedrag en er staat elke week of maand een mooi boeket op jou te wachten. Zo heb je altijd een leuk boeket van hoogwaardige bloemen in huis. Leuk voor jezelf, maar ook enorm leuk om cadeau te doen. Geniet van elke week verse bloemen met een bloemenabbonement.

You may also like

Comments are closed here.