aluminium hoek loungeset

Aluminium hoek loungesets voor buiten


Je wilt lekker buiten genieten van je tuin? Je hebt misschien al een eettafel en stoelen of fauteuils om met je gezin en vrienden vele uurtjes door te brengen. Maar lekker lui achteroverliggen kan pas écht in een loungeset. Zo vind je bijvoorbeeld heel wat aluminium hoek loungesets voor buiten die toch binnen elk budget vallen. Je kunt ze combineren naar eigen inzicht. Bovendien gaat aluminium heel lang mee!

Aluminium hoek loungesets voor buiten

Bellagio Corbara hoek loungeset à 3.295,-

hoek loungesets van aluminium

Emoti hoek loungeset à €1595,-

Voor iedere stijl een loungeset

Uiteraard wil je je buitenmeubelen aanpassen aan de stijl van je woning en/of de stijl van je tuin. Voor een strakke minimalistische tuin kies je bijvoorbeeld de Bellagio Corbara hoek loungeset: rechttoe rechtaan, geen franjes. Heb je een landelijke tuin waarin je een loungeset wilt plaatsen? Ga dan bijvoorbeeld voor de Emoti hoek loungeset. Hierbij wordt aluminium gecombineerd met hout, wat een warme look aan de meubelen geeft. Kies je eerder voor robuust bij je industriële woning? Kijk dan eens naar de stoere aluminium hoek loungesets zoals de Duke uitvoering: een solide onderstel, naturel hout en grote strakke kussens. Met de York lijn creëer je een speelse en jonge look in je tuin. Hou je liever van retro? Dan is er voor jou bijvoorbeeld de Premium hoek loungeset. De ronde vormen van het onderstel doen nostalgisch aan.

aluminium hoek loungesets

Duke hoek loungeset à €3689,-

hoek loungeset van aluminium

York loungeset à €1.650.00

hoek loungeset aluminium

Premium hoek loungeset à €1.995.00

Aluminium heeft heel wat pluspunten

Hoek loungesets van aluminium hebben diverse voordelen. Aluminium is een licht materiaal zodat je je meubelen heel eenvoudig kunt verplaatsen. Zo kun je ze overal inzetten en kun je je tuin regelmatig een andere indeling geven. Een aluminium hoek loungeset is makkelijk in onderhoud. Het vergt geen speciale aandacht: met een licht sopje afwassen is al voldoende. Je hoek loungeset van aluminium mag het hele jaar door buiten staan. Het is perfect weerbestendig. En tot slot zijn een aluminium hoek loungesets met heel wat andere materialen te combineren.

hoek loungesets aluminium

Intenso Terlano hoek loungeset à €995,-

Combineer aluminium met…

Hierboven haalden we al aan dat een hoek loungeset van aluminium en hout heel stijlvol is. Het koele van het aluminium vormt een mooi contrast met het warme van het hout. De Intenso Terlano aluminium hoek loungeset is hiervan een mooi voorbeeld. Enkel de tafeltjes zijn van hout, maar het geeft aan de set meteen een gezellige uitstraling. Een voordeel van een aluminium hoek loungeset is dat je het in diverse kleuren kan verkrijgen. Heb je een vrij donkere tuin met veel schaduw? Kies dan voor een witte uitvoering zoals bijvoorbeeld de Manifesto Alzano aluminium hoek loungeset. Wil je een strakke zwarte hoek loungeset van aluminium? Dit past perfect bij de zwarte metalen raampartijen van je industrieel pand. Aluminium hoek loungesets met hout staan schitterend op houten vlonders. Probeer je aluminium hoek loungesets voor buiten volledig aan te sluiten op de omgeving. Zo maakt het deel uit van een stijlvol geheel.

Kies voor kleur

Je hoeft je zeker niet te beperken tot de kleuren wit, zwart of naturel hout. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Apple Bee loungeset Pebble Beach met Forest Breeze kleur. Hier maken de kussens het verschil. Voeg er nog een paar extra kussens in felle kleuren aan toe en je hebt een vrolijk plaatje. Ook taupe met sand-kleur kussens behoren tot de mogelijkheid om kleur in je tuin te brengen.

aluminium hoek loungeset met groene kussens

pple Bee loungeset Pebble Beach in de kleur Forest Breeze à €3.942,00

Kies jij voor luxe?

Luxe en comfort hoeven niet altijd duur te zijn. Aluminium hoek loungesets voor buiten zijn relatief goedkoop. Neem nu bijvoorbeeld de prachtige hoek loungeset van aluminium Memphis. Hiermee heb je al heel wat voor een vrij laag budget. De tafel is heel praktisch. Ze kan in verschillende delen omhoog geklapt worden zodat je er ook kunt aan eten. En wat denk je van aluminium hoek loungesets zoals de Exee loungesets? Deze bestaat uit verschillende delen die je kunt opstellen zoals jij dat wilt. Het tafeltje bevat zelfs een heuse wijnkoeler. Van luxe gesproken!

loungesets aluminium

Memphis hoek loungeset à €2975,-

hoek loungeset aluminium wit

Exee hoek loungeset à €1.495.00

Aluminium hoek loungesets als extra woonruimte

Maak van je hoekje met je lounge een tweede leefruimte. Hoek loungesets van aluminium gaan eeuwig mee. Het loont dan ook de moeite om je tuin volledig naar je eigen zin in te richten. Plaats wat plantenbakken en gezellige verlichting. Voorzie extra kussens en leg wat dekentjes voor de frissere uren. Breid je hoekje uit met een barbecue, tuinkachel of zelfs een buitenkeuken of -bar. Leg buitenvloerkleden op je vlonder, installeer wat speeltoestellen en een zwembadje voor de kinderen en voorzie nog wat extra (ook in aluminium te verkrijgen!) ligzetels. Zo geniet je perfect van je tuin samen met vrienden en familie.

aluminium hoek loungeset

Loungeset Stockholm €3.995,00

You may also like

Comments are closed here.