Witte meubels in huis

Witte meubels in huis: inspiratie en tips


Witte meubels zien er altijd stijlvol uit. Toch zie je witte meubels in huis niet zo vaak voorbijkomen. Je kiest wellicht sneller voor een vrolijke kleur, of voor de oorspronkelijke kleur zoals de houtkleur van een meubelstuk. Dat vinden wij een beetje jammer; met een wit meubel haal je immers een echte eyecatcher in huis! Ben je nog niet helemaal overtuigd? In dit artikel laten we verschillende voorbeelden van witte meubels zien. Kijk mee en laat je inspireren!

1. Witte meubels in huis: een witte bank

We beginnen met het belangrijkste meubelstuk in huis, namelijk de bank. Als je voor een witte bank kiest, dan haal je meteen een prachtige eyecatcher in huis! Mensen verwachten namelijk vaak een donkerdere kleur dus de witte bank zorgt voor een ultieme verrassing. Alleen maar leuk, toch? Bovendien ziet een witte bank er heel stijlvol uit. Als je voor een witte leren bank gaat, dan zit die ook nog eens heerlijk. Maar ook in stof is er zeker een witte bank te vinden. Het is maar net welk materiaal jouw voorkeur heeft. Vind je de witte bank te wit? Dan fleur je het meubel makkelijk op met een aantal kleurrijke kussens! Ook planten doen het erg goed, kijk maar naar onderstaande voorbeelden. 

2. Witte eettafel en witte eetkamerstoelen

Een witte eettafel en witte eetkamerstoelen zie je iets vaker terugkomen in woningen. Dat is niet zo vreemd want het ziet er prachtig uit! Je kunt kiezen voor een houten eettafel en daar witte eetkamerstoelen bij plaatsen. Het omgekeerde kan ook: een witte eettafel en houten eetkamerstoelen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor een witte eettafel én witte eetkamerstoelen zodat het plaatje compleet is. Hoe dan ook: op deze tijdloze kleur raak je niet snel uitgekeken!

Cranham 6 – 10 persoons uitschuifbare eettafel, keramiek
2 x Fjord eetkamerstoelen, eiken en wit
2 x MADE Essentials Farah eetkamerstoelen, wit
2 x Elsie eetkamerstoelen, wit

3. Witte kasten

Tenslotte kan je witte meubels in huis halen met witte kasten. Of het nu gaat om een witte kledingkast, een wit nachtkastje, wit dressoir, witte ladekast of wit tv-meubel: een witte kast ziet er altijd mooi en stijlvol uit! Je kunt de witte kasten ook terug laten komen in verschillende ruimtes, bijvoorbeeld in de woonkamer en slaapkamer. Op die manier creëer je een mooi geheel van witte meubels in huis!

Esme mediameubel, wit en essen
witte-kast
Elona kledingkast met schuifdeuren, glanzend wit
witte-dressoirkast
Elona dressoir, glanzend wit

Zo, dit zijn een aantal voorbeelden van witte meubels. Je kunt kiezen voor een witte bank en het daarbij houden. Maar je kunt de witte meubels ook terug laten komen in het hele huis. Het is maar net wat jij het mooiste vindt! Als je de witte meubels te kil vindt, dan kan je ze opfleuren met kleurrijke accessoires. Ook een zwart-wit interieur is ontzettend hip. Je leest het: met witte meubels in huis kan je nog allerlei kanten uit!

You may also like

Comments are closed here.