Stalen douchewand voor de ideale industriële badkamer


Creëer je eigen stoere, industriële badkamer met een stalen douchewand

Wanneer je het plan hebt gemaakt om jouw badkamer helemaal een nieuw design te geven met een stoere uitstraling, dan kan je op vele manieren mooie, robuuste elementen toevoegen. Een stalen douchewand voor een industriele badkamer is dan een goed begin.

De douchewand

Een stalen douchewand is een zeer goed element wat je kunt plaatsen in een ideale industriele badkamer. De vormgeving is vaak erg strak en ook stevig ogend. Je hebt een metalen frame waarbij gehard glas in het midden is geplaatst zodat je altijd kunt kijken. Je kunt ook kiezen voor getint glas als je liever meer privacy wilt hebben. De buitenste randen zorgen voor een mooie industriële look waarbij je ook uit diverse kleuren kunt kiezen. Vooral de kleur zwart is een trend in de badkamer die steeds populairder wordt. De deurhendel die het frame opent is vaak de kers op de taart door de aparte vorm.

stalen douchewand

Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/365706432213847533/

Kies een stoere, stalen lamp

Om nog meer industrieel toe te voegen in de badkamer kan je kiezen voor een degelijke, grote lamp. Ook deze lampen zijn mateloos populair en kunnen in elke kamer worden toegepast. Of wat dacht je van waterbuizen met diverse lampen erin verwerkt? Je maakt van je badkamer hierdoor een uniek verblijf.

Spiegel

De spiegel is een net zo belangrijk element die je kunt opleuken met een stalen frame. Liefst nog eens een stuk groter, dit laat de ruimte namelijk ook wat groter lijken. Ook meerdere kleine spiegels in een bepaalde fabrieksvorm zijn populair hierbij.

Andere industriele elementen

Om in lijn te blijven met de stalen douchewand kan je bij de wastafel een stalen kast of frame omheen plaatsen waar je je spullen kwijt kunt. Vaak zijn de ontwerpen minimaal, maar ogen deze zeer modern en robuust. Zelfs een toilet rolhouder kan je al als industrieel element toevoegen. Voor een ideale industriele badkamer kan je het beste vele impressies in winkels bekijken om inspiratie op te doen. Hier zult u de stalen douchewand voor een industriele badkamer zeker terugvinden.

Uitgelichte afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/508977195375346456/

You may also like

Comments are closed here.