draadloze stofzuiger

Snoerloze stofzuigers zijn modern en blinken uit in gebruiksgemak!


Wie ervan houdt om de laatste technische snufjes in huis te halen om zijn leven een stuk makkelijker en comfortabeler te maken, kan vandaag de dag alle kanten op. Van het handmatig instellen van de verlichting via een tablet om de juiste sfeer in huis te creëren voor ieder moment, het automatisch zetten van een lekkere espresso met je espressomachine tot het programmeren van de broodbakmachine zodat je ‘s ochtends bij het ontbijt van een verse snee van je favoriete brood kunt genieten, de technologie staat nooit stil en er worden aan de lopende band nieuwe gadgets op de markt gebracht waardoor je dagelijkse bestaan met een paar snelle drukken op de juiste knop een stuk gemakkelijker wordt. Een complete smart home komt bij veel huishoudens steeds dichterbij. 

Of het nu gaat om een koelkast die zelf bijhoudt wanneer bepaalde producten op zijn en deze automatisch aan de boodschappenlijst toevoegt, een centrale verwarming die vanzelf het huis paar graden warmer laat worden een half uur voordat je uit bed komt of een slimme televisie die je favoriete programma opneemt wanneer je onverhoopt op de bank in slaap valt, er zijn tegenwoordig eindeloos veel voorbeelden te noemen waardoor je leven een stuk makkelijker wordt, zonder dat je daar extra moeite voor hoeft te doen.

Niet langer op zoek naar een stopcontact wanneer het snoer niet lang genoeg is

Maar ook bepaalde aspecten waar je van te voren niet echt bij stil stond, zijn tegenwoordig door de zich steeds sneller ontwikkelende technologie een stuk gemakkelijker geworden. Denk bijvoorbeeld eens aan stofzuigen. Waar je voorheen door de kamer zwalkte, dat ongemakkelijke karretje achter je aan trekkend en om de zoveel tijd op zoek moest naar een nieuw stopcontact om door te kunnen zuigen, zijn er tegenwoordig snoerloze stofzuigers te verkrijgen, waardoor je nooit meer ergens vast komt te zitten of ergens niet bij kan omdat het snoer niet lang genoeg is. 

Vrijwel alle merken stofzuigers hebben tegenwoordig snoerloze modellen in hun assortiment opgenomen, waardoor je probleemloos door iedere ruimte kunt razen, zonder je nog langer druk te hoeven maken om ergens klem te komen zitten onder een tafel of achter een stoel met dat vervelende karretje of onverhoopt ergens niet bij te kunnen komen vanwege het ontbreken van het stopcontact op de juiste plek. 

Met zoveel verschillende modellen is het maken van de juiste keuze niet makkelijk

Maar met zoveel verschillende snoerloze modellen op de markt kan het maken van de juiste keuze soms best nog wel eens moeilijk worden. Want welk merk heeft voor jou de beste snoerloze stofzuiger? Er zijn tegenwoordig behoorlijk wat typen verkrijgbaar, dus het is belangrijker om goed stil te staan bij wat je zoekt en wat je precies nodig hebt wanneer je aan de slag gaat om je huis stofvrij te maken.

Snoerloze stofzuigers zijn allemaal voorzien van een oplaadbare accu. Natuurlijk is de tijd waarmee je actief kunt zuigen hierdoor beperkt. De meeste accu’s van snoerloze stofzuigers garanderen je een gebruikstijd van zo’n 30 minuten. Maar wanneer je kiest voor de speciale turbo mode, waarvan sommige modellen zijn voorzien, kan dit echter beperkt zijn tot slechts 20 minuten. Wanneer je een vloer van 200 vierkante meter wilt afwerken kan dit nog wel eens een probleem zijn dan.

Waar wil je de snoerloze stofzuiger straks voor gaan gebruiken?

Daarnaast is het ook belangrijk jezelf af te vragen wat voor type oppervlak je onder handen wilt nemen met je snoerloze stofzuiger. Gaat het om een ruimte die is voorzien van vloerbedekking of is het tegelvloer waar je wat pluis van wilt verwijderen? Gelukkig zijn vrijwel alle snoerloze stofzuigers voorzien van de nodige accessoires zoals verschillende borstels, zodat je aan de slag kunt op verschillende vloeroppervlakken. Er bestaan zelfs modellen waarmee je ook kunt dweilen, iets wat behoorlijk handig kan zijn wanneer je een gladde tegelvloer na een verjaardagsfeestje wilt reinigen.

Als bijkomend voordeel kun je vrijwel alle modellen snoerloze stofzuigers ook gebruiken als kruimelzuigers. Door het inkorten van de stang kun je hierdoor aan de slag op moeilijk bereikbare plekken om hier vuil en stof te verwijderen. Sommige modellen zijn zelfs voorzien van speciale verlichting, om er zeker van te zijn dat je geen pluisje of vuiligheid over het hoofd zult zien. 

Je kunt gemakkelijk verschillende merken en modellen naast elkaar vergelijken

Gelukkig zijn er tegenwoordig meerdere pagina’s online te vinden waar je de verschillende modellen snoerloze stofzuigers naast elkaar worden vergeleken. Voor- en nadelen worden per model naast elkaar gezet, net zoals prijsklasse en de levensduur van de accu waarop de stofzuiger werkt. Hierdoor wordt het een stuk makkelijker om uiteenlopende modellen te vergelijken en een goed idee te krijgen over welke stofzuiger het beste past bij jouw specifieke wensen. Je wilt er immers zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt alvorens een definitieve beslissing te nemen over wat straks voor jou de beste snoerloze stofzuiger is!

You may also like

Comments are closed here.