leuke bistrosets voor buiten

Op zoek naar een leuke bistroset voor in de tuin of op het balkon?


Leuke bistroset gezocht? Een prima keuze!

Zoek je een leuke bistroset voor in de tuin? Dan mogen we je feliciteren, want dan maak je een prima keuze! Net zoals mooie tuinsets heb je ook bistrosets in allerlei uiteenlopende stijlen. Het is geen toeval dat je een modieuze, stijlvolle en leuke bistro set steeds vaker ziet opduiken in tuinen en op balkons. Een mooie bistro set heeft namelijk enkele interessante pluspunten die het leven een stuk aangenamer maken.

Garden collections Dover bistroset

Waarom kiezen voor een mooie bistro set?

Zijn er goede argumenten om een mooie bistroset voor 2 personen te kopen, zoals een leuke bistroset voor in de tuin of een passende bistroset voor op jouw balkon? Ja, die zijn er zeker. In overvloed zelfs. Een leuke bistro set biedt een flink aantal voordelen als je deze vergelijkt met bijvoorbeeld een massieve tuinbank of een loungeset voor op het terras. Denk bijvoorbeeld aan de volgende eigenschappen en kenmerken van een leuke bistroset:

Garden Collections Chicago Bistroset
  • Een leuke bistro set kenmerkt zich door het compacte formaat. De stoeltjes en tafeltjes zijn lekker klein, maar tegelijk wel super comfortabel. Daarom is een bistroset voor op het balkon een goede oplossing: balkons zijn qua oppervlakte niet zo groot, dus met een mooie bistro set kun je heerlijk relaxed op het balkon zitten.
  • Een leuke bistroset voor in de tuin of op het balkon is niet alleen compact, maar ook lekker licht. Hierdoor kun je de stoeltjes en tafel gemakkelijk verplaatsen. Dat is niet alleen handig als je het terrasje snel wilt opruimen omdat er slecht weer aankomt. Ook is het handig als je jouw mooie bistroset voor 2 personen op een ander plekje in de tuin wilt zetten.
  • Vergeleken met een loungeset – dat meestal vrij groot is en een flink gewicht heeft – valt de compactheid en het lichte gewicht van een leuke bistroset direct op. Maar ook de aantrekkelijke prijs is een pluspunt. Een leuke bistroset is tegenwoordig al voor enkele tientallen euro’s te koop. En zeker als je jouw leuke bistro set in de aanbieding koopt.
  • Een leuke bistro set is een enorme sfeermaker in jouw tuin of op het balkon. Een knus tafeltje met kleine stoeltjes staat sfeervol, gezellig en uitnodigend. En is ook ideaal om lekker in het zonnetje, met je partner of een goede vriend(in), te benutten voor een lekker kopje koffie, thee of een alcoholisch drankje. Een mooie bistro set helpt je dus meer te genieten!
  • Tegenwoordig is er op het gebied van bistrosets veel keuze. Wil je een leuke bistroset voor in de tuin aanschaffen of een compacte bistroset voor op het balkon? Dan kun je kiezen uit tal van uitvoeringen, kleuren, soorten en maten. Ook het materiaal kan uiteenlopen, zoals hout, metaal of een bistroset van kunststof. Het is maar net wat jouw specifieke wensen zijn: een mooie bistro set is in allerlei varianten verkrijgbaar.

Lifestyle Pareto bistroset

Hartman Sophie dining tuinset

Soorten en uitvoeringen bistrosets

Er zijn zeer veel soorten, merken en modellen bistrosets verkrijgbaar. Een prachtige collectie is bijvoorbeeld de comfortabel zitten Garden Collections. De modellen uit deze bistro set-serie, zoals de Dover en de Chicago, zitten heerlijk en zijn door hun strakke formaat prima te gebruiken in kleine tuinen of op smalle balkons. Zonder daarbij aan stijl en uitstraling in te boeten, want met een mooie bistroset voor 2 personen (of meer) van Garden Collections kies je altijd voor klasse en kwaliteit. Aanraders zijn verder de een- of tweepersoons bistro sets van Lifestyle Pareto of Hartman Sophie: artistiek ontworpen, modern en eigentijds en tegelijk tijdloze leuke bistrosets waarmee je uitstekend voor de dag komt!


Bernstein Mainz lounge balkonset
Manifesto Ortello/ Bovezzo lounge balkonset

Wil je voordelig uit zien, kies dan voor een leuke bistroset die in de aanbieding is. Online zijn regelmatig voordeeltjes te vinden, onder meer bij Kees Smit Tuinmeubelen. In de collectie van deze aanbieder vindt je voor scherpe prijzen topmerken bistrosets als Bellagio, Manifesto, Sunyard, Intenso en Bernstein. Een fraai ontworpen tweepersoons bistroset voor op het balkon of om op het tuinterras te zetten, zijn ruim voorradig.. Hier vind je meer industrieel ontworpen en eigentijdse bistrosets waarmee je hypermodern voor de dag komt. Topmerken in de collectie zijn onder meer de prachtige en stilistisch vormgegeven bistro sets van Weltevree, Fermob, Emu, Petite Friture en Extremis.
De zojuist genoemde voorbeelden van een leuke bistroset voor in de tuin of op jouw balkon, zijn nog maar een kleine greep uit d eindeloze mogelijkheden die er op dit gebied zijn. Kijk goed rond, laat je inspireren en koop een leuke bistroset om het komende zomerseizoen relaxed mee door te komen. Alvast een prachtige, ontspannen zomer toegewenst op jouw balkon of natuurlijk op de kersverse bistro-set die je op het tuinterras gaat zetten!

Sunyard Country/ Preston

You may also like

Comments are closed here.