Ook verlichting creëert sfeer in huis


verlichting in grote ruimtes

Energiezuinige verlichting: wat kun je besparen?

Een gemiddeld Nederlands huishouden beschikt over ongeveer 60 lampen. De traditionele gloeilampen verbruikt per stuk gemiddeld zo’n 4 euro. Uitgaande van ongeveer 20 gebruikte gloeilampen kun je door het vervangen van deze lichten door led verlichting kun je per jaar al gauw zo’n 60-70 euro besparen. Led lampen gaan wel 20.000 tot 30.000 mee en zijn nog energiezuiniger dan de reguliere spaarlampen. Spaarlampen gaan maximaal 10.000 branduren mee en gloeilampen slechts rond de 1000 uur. Met led lampen kies je dus voor veel meer duurzaamheid dan met conventionele verlichting. DE besparing kan al snel oplopen tot 65 procent. Geld wat je door voor led te kiezen gewoon in je eigen zak kunt houden.

Sfeer creëren met led verlichting

Led lampen vormen dé verlichting van de toekomst vanwege de zeer beperkte energie die deze lampen verbruiken. Led-verlichting wordt in Nederlandse huishoudens dan ook steeds populairder. Maar kun je met verlichting via led wel dezelfde sfeer creëren als met gloeilampen of spaarlampen? Led lampen geven toch juist een koude en kille sfeer?

Veel mensen geloven nog in dit soort misverstanden. Maar de ontwikkeling in de lampensector is de afgelopen tien jaar enorm vooruit gegaan. Toen led vanuit China geïntroduceerd werd, was dit type lampen nog niet echt fel, zwak schijnend en qua gevoel koud. Het afgelopen decennium hebben grote Europese lampenmerken zich op de led-markt begeven en led lampen ontworpen die veel effectiever zijn dan de Chinese led lampen. Daarom is het nu eenvoudig om álles te verlichten met behulp van led en creëer je met dit soort verlichting gewoon een warm, sfeervol en gezellig interieur!

Kies ook voor led in jouw groene stadswoning!

Door te kiezen voor led verlichting sluit je je aan bij de huidige trend om een zoveel mogelijk groene stadswoning te creëren. Wil je overbodige energieverspilling voorkomen en toch sfeer in jouw huis creëren? Kies dan voor milieuvriendelijke led lampen! Want met de huidige generatie moderne led lampen is het nu en in de toekomst heel goed mogelijk om in een groene stadswoning een sfeervolle verlichting te creëren. De natuur en het milieu zijn je nu al enorm dankbaar voor jouw duurzame keuze op lichtgebied. En je portemonnee natuurlijk ook!

You may also like

Comments are closed here.