krisha servies

Krisha servies: de voordelen en mogelijkheden van dit prachtige serviesgoed


Een servies is belangrijk om tijdens het eten en gezellige momenten een sfeervolle entourage te creëren. Wil je bijvoorbeeld een overheerlijke brunche verzorgen voor vrienden of kennissen, dan wil je dat op een mooi servies kunnen presenteren. Daarom moet serviesgoed goed aansluiten bij de rest van je interieur en passen bij je woonstijl. Maar wanneer je op zoek bent naar een goed servies, kom je er al snel achter dat er veel te kiezen valt. En dat kan het lastig maken om een definitieve keuze te maken. Gelukkig zijn er serviessets die door hun unieke karakter en hun tijdloze gezellige uitstraling direct aanspreken. Krisha servies is zo’n set die dit voor elkaar krijgt. Met een krisha serviesset kom je altijd gezellig en romantisch voor de dag. Maar ook eigentijds en modern. Een 12 delig Krisha serviesset valt op door zijn charmante houtskoolachtige uitstraling aan de randen. Aan de onderkant is Krisha servies verfijnd afgewerkt. Krisha servies bestaat uit 12 delen en is geschikt om een in eigentijds en vintage woningstijl te gebruiken, maar ook ideaal als je van een landelijke en romantische sfeer houdt! Maar uit welke onderdelen bestaat een 12 delige serviesset van Krisha en ander serviesgoed van dit merk zoal? Denk bijvoorbeeld aan Krisha mokken, serveerschalen, borden en andere accessoires. De unieke onderdelen van een Krisha servies, Krisha mokken, schaaltjes en de diverse kleurenuitvoeringen van een 12 delige serviesset van Krisha hebben we hieronder voor je uitgewerkt, zodat je weet wat je van het prachtige Krisha servies mag verwachten!

Prachtige geglazuurde mokken

Een mooi onderdeel uit de Krisha serviescollectie, is de set met vier prachtige Krisha mokken. De mokken in turkoois en houtskoolgrijs zijn echt sfeermakers in elk landelijk, Scandinavisch, vintage of eigentijds interieur. De mokken, die gemaakt zijn in Portugal, zijn stuk voor stuk geglazuurd en gemaakt door Portugese vakmannen. Het aardewerk van Krisha staat bekend als duurzaam en sterk en gaat dus lang mee. Wil je positief opvallen als er visite komt? Of gewoon lekke kunnen genieten van een heerlijk bereid kop thee of een natuurlijk kopje koffie? Begin in de vroege morgen dan met een warme drank uit deze Krisha serviesset met mokken.

Een grote en indrukwekkende serveerschaal

Een ander schitterend ogend en sterk deel van Krisha servies, is de prachtige grote serveerschaal van geglazuurde aardewerk. Deze prachtige schaal kun je gebruiken om bakjes met lekkernijen op te zetten, voor hapjes als kaas en worst, maar ook om de mokken met koffie of thee op te serveren. De schalen hebben een houtskoolachtige uitstraling en gaan ze kunnen tegeneen stootje lekker lang mee. Een goede investering als je lange tijd wilt kunnen genieten van een indrukwekkend mooie en comfortabele schaal van turkoois.

Een gespikkeld 12 delig Krisha serviesset

Meer dan fraai is tevens de 12 delig Krisha serviesset, in gespikkeld wit en met een houtskoolgrijze kleur. Deze set bestaat uit vier robuuste kommen, die in elk interieur tot hun recht komen, verder uit vier grote borden en vier kleinere borden. Genoeg om samen met jouw partner te genieten van de lekkerste lunches, toetjes en hapjes. En om nog een paar extra mensen uit te nodigen voor extra sfeer en gezelligheid!

Serviesset in 12 delen, uitgevoerd in saffraangeel

Een leuke twaalfdelige serviesset in saffraangeel is ook een mogelijkheid als je voor Kriha gaat. Deze set bestaat uit vier handgemaakte kommen van prachtig aardewerk, die in saffraangeel, een kleur die tegen een goudkleur aanhikt, uitgevoerd zijn. Naast vier kommen heeft deze set eveneens vier grote borden en vier kleinere borden. Samen met jouw geliefde en eventueel jullie twee kids of twee vrienden, kun je deze Krisha set gebruiken voor een onvergetelijk en passievolle brunch of lunch!

Een extra grote serveerschaal

Fraai in een Krisha servies is ook de turkoois, houtkoolsgrijs en reactief geglazuurde grote serveerschaal. Handig als je veel mensen op visite hebt en wat lekkers wilt serveren in een grotere schaal. Deze serveerschaal helpt je om op een elegante en charmante manier een lekkernij te serveren en zo indruk te maken op je gasten.

Krisha servies in 12 delen in all-season kleurenvarianten

krisha servies

Ten slotte is er nog het fraaie 12 delige serviesset van Krisha in een altijd veilige kleur, namelijk lichtgrijs en turkoois. Deze serviesset komt goed tot zijn recht in vintage interieurs en past ook bij een landelijke of Scandinavische huisstijl.

Mer weten Laat je inspireren door de complete collectie!

Wil je meer weten over dit Krisha servies? Kies dan een van bovengenoemde prachtige en duurzame Krisha serviesset uit om jouw servies tijdloos, charmant en lekker romantisch te maken. Bekijk nu de complete collectie Krisha accessoires in de webshop van Made.com en bestel voordelig en snel online jouw favoriete onderdelen of serviesset.

You may also like

Comments are closed here.