badkamer make-over

Hoe kun je je badkamer goedkoop een make-over geven


Is jouw oude badkamer toe aan een frisse make-over? Dan kan dit een behoorlijke investering zijn. Een flinke make-over kan zo al duizenden, al dan niet tienduizenden euro’s kosten. Wil jij een nieuwe sfeer in jouw badkamer, maar niet bankroet komen te staan? Lees dan gauw de volgende tips voor een betaalbare make-over.

Een flinke schoonmaakbeurt

Een badkamer kan er als nieuw uitzien, wanneer je deze een flinke schoonmaakbeurt geeft. Oude badkamers kunnen gele voegen hebben tussen te tegels, vieze aanslag op het badkamermeubilair en accessoires. Wil je het gevoel hebben dat jouw badkamer weer helemaal nieuw is? Huur dan een professioneel schoonmaakbedrijf in om de badkamer eens flink onder handen te nemen. Jouw badkamer gaat weer stralen en voelt direct als nieuw. Het is een stuk voordeliger dan een nieuwe badkamer laten plaatsen.

Nieuwe kranen

Je hoeft niet de hele badkamer te vervangen, om een nieuwe uitstraling te creëren. Je kunt simpelweg belangrijke elementen van de badkamer vervangen en je geniet meteen van een frisse uitstraling. Zijn de kranen van jouw badkamer gedateerd? Kranen kunnen er niet alleen oud uit gaan zien, ook kunnen ze na verloop van tijd roestplekken krijgen of erge kalkaanslag. Vervang deze belangrijke badkameraccessoires en geniet meteen van een hernieuwd resultaat.

Tegels verven

Je kunt een badkamer flink veranderen, door andere tegels te gebruiken. Het sloopwerk en het opnieuw tegelen van de badkamer is een flinke en dure klus. Gelukkig is er ook een voordeliger alternatief. Zo bestaat er tegelverf. Geef jouw badkamer een fris nieuw kleurtje en verf de tegels in een nieuwe kleur. Dit is voordeliger en heeft een geweldig resultaat.

Badkamerverlichting

Licht kan veel doen met een ruimte. Een donkere badkamer voelt niet prettig. Een voordelige manier om jouw badkamer compleet te veranderen, is door het lichtplan van deze ruimte aan te passen. Vervang de huidige lampen voor plafondspots en monteer een lichtbron achter de spiegel. Jouw badkamer heeft meteen een moderne uitstraling.

Nieuwe spiegels

Spiegels zijn enorm bepalend voor de sfeer in de badkamer. Heb jij oude spiegels in de badkamer? Door simpelweg de spiegels te vervangen, krijgt jouw badkamer een nieuw leven. Kies voor grote spiegels om de badkamer optisch groter te laten lijken.

Is jouw badkamer ook toe aan een nieuwe uitstraling? Bespaar op de make-over van jouw badkamer, door gebruik te maken van bovenstaande tips. Zo hoef je niet een compleet nieuwe badkamer te laten plaatsen, maar geniet je wel van een frisse look van de badkamer.

You may also like

Comments are closed here.