woonkamer meubels

Handige kasten om extra opbergruimte te creëren


De woonkamer het hart van het huis, waar je het grootste deel van je tijd doorbrengt. Om deze reden wil je daar rust en geen chaos. Er zijn veel manieren om je woonkamer in te richten, en ze kunnen variëren van eenvoudig tot uitgebreid, afhankelijk van je smaak en je budget. Ongeacht hoeveel geld je beschikbaar hebt, zijn er enkele basisdingen die je kunt doen om een ​​ruimte comfortabeler en netter te maken. Kasten zijn daar natuurlijk ideaal voor, zeker omdat er heel veel verschillende soorten kasten bestaan. Houd jij van een ladenkast, of wil je juist een handgemaakte? Hieronder geven we je de beste opties voor kasten die je in de woonkamer kunt gebruiken.

Het hebben van een mooie woonkamer kast kan deze kamer overzichtelijker maken, het uiterlijk van het huis vergroten en je helpen het huis opgeruimd te houden. Lees onderstaande ideeën voor het ontwerpen van woonkamer kasten om je te helpen bij het organiseren en opruimen van de woonkamer.

Kast op maat voor een kleine woonkamer

Woonkamer Meubels die speciaal voor de ruimte zijn ontworpen, zijn geweldig voor het creëren van opbergruimte die specifiek is afgestemd op jouw behoeften. Een grote kast kan een gevoel van warmte en ruimtelijkheid toevoegen aan een woonkamer die anders ontbreekt. Een TV in het midden omgeven door kasten is een praktische oplossing.

Dressoir in woonkamer

Een dressoir is een uitstekende kast waarmee je rommel goed kunt verbergen. Het blad is een prachtige plek om een ​​paar dingen op te zetten om te laten zien waar je dol op bent. Er is echter niets chics of verfijnds aan een rommelig dressoir, ruim hem dan ook geregeld op.

Creëer een bankje bij het raam voor een verborgen kast in de woonkamer

Als je een erker hebt, waarom zou je die dan niet gebruiken voor opslag? Een bankje bij het raam ziet er geweldig uit en maakt optimaal gebruik van de ruimte. Met een mooie afwerking en een in het oog springend ontwerp kun je hier spullen in opbergen, zoals bijvoorbeeld extra kussens, dekens en beddengoed, en ze zien er fantastisch uit!

Meubel kast met dubbele functie in de woonkamer

Als je woonkamer aan de kleine kant is, dan moeten je meubels soms dubbele taken verrichten, dus het is een must om een ​​tafel te kiezen die kan worden gebruikt als opberger. Een kleine poef met een dienblad bovenop kan op deze manier ook wat extra ruimte toevoegen aan de woonkamer.

Een salontafel met kast in de woonkamer

En als je ruimte hebt voor een salontafel, kies dan een ontwerp dat wat opbergruimte heeft. Iets met laden of bakken om een ​​spullen in op te bergen.

Als je ervoor wilt zorgen dat je salontafel elke dag wordt gebruikt, zoek er dan een met laden om items zoals afstandsbedieningen in de buurt te houden zonder dat ze in de weg liggen. Een salontafel is misschien niet het eerste waar je aan denkt als je op zoek gaat naar een nieuwe plek voor je bank of loveseat, maar er zijn tal van andere opties om een ​​naar wat extra opslag in je woonkamer.

Glazen kast in woonkamer 

Kasten van helder glas zijn perfect voor het creëren van displays in de woonkamer en ze geven extra ruimte voor het toevoegen van accessoires. In plaats van alleen een kast met ingebouwde verlichting te kopen, kun je het beste voor een onderkastverlichting gaan die stijl toevoegt zonder dat het veel geld kost!

You may also like

Comments are closed here.