een mooie velvet bank

Geef je interieur een unieke look met een mooie velvet bank


Wordt het voor jou ook weer eens tijd voor een nieuw meubelstuk in in je interieur? Misschien om de lente in te luiden. Of omdat je door al dat thuiszitten beseft dat het inmiddels toch een beetje verouderd is. Wat ons betreft is er natuurlijk niet altijd een directe reden nodig om je interieur wat op te spicen. Een interieur is vaak een on going project dat blijft veranderen en evolueren. Wil jij je interieur nou snel en makkelijk een nieuwe look geven, ga dan voor een van de belangrijkste en meest in het oog springende meubelstukken in je woning: de bank. En die komen tegenwoordig in allerlei vormen, materialen en kleuren. Maar als je echt op wil vallen en iets wilt hebben dat in het oog springt, kies dan voor een fluwelen bank. In deze blog adviseren wij je bij het kiezen van een velvet bank die bij jou past.

Een blauwe bank breng en frisse sfeer

We trappen af met een blauwe velvet bank. Waarom blauw? Omdat de kleur in lijn is met meerdere interieurtrends op het gebied van velvet meubels en woonaccessoires in je interieur. Waar het op neer komt is dat blauw een verfrissend effect heeft op je interieur en de ambiance. Blauw is ook een aardse kleur, waardoor het goed samen gaat met andere natuurlijke kleuren en tinten. 

Wat ons betreft is een velvet bankstel op het moment echt de perfecte toevoeging aan je interieur. De stof is uniek, waardoor je op een vrij simpele manier je interieur een opvallende uitstraling geeft. Wat je vaak ziet zijn leren banken of banken van textiel, dus met een velvet bank wijk je al gauw af van de standaard. En zeg nou zelf, niemand wil met zijn interieur behoren tot de standaard. Het is niet alleen een uniek materiaal, maar ook nog eens heel erg zacht. Dit draagt bij aan het zitcomfort, wat maakt dat je heerlijk zacht kunt zitten of languit kunt liggen op een velvet bank.

een blauwe velvet bank

Breng plezier naar binnen met een oker gele velvet bank

Heb jij behoefte aan wat meer vrolijkheid binnen je interieur? Kies dan voor een oker gele velvet bank. Mark our words: je weet niet wat je meemaakt wanneer je je oude  grijze bank inruilt voor een oker gele velvet bank. Alsof je de zon in huis haalt. Ook okergeel sluit aan op de trend van het moment. Waar blauw vooral aansluit op de overall interieurtrends voor 2020, is okergeel specifiek gericht op de trends voor de lente en zomer. Dus wil jij een bijzonder interieur met eyecatchers dan weet je wat je te doen staat.

een oker gele bank

You may also like

Comments are closed here.