regendouche

De regendouche die jij verdient: de voordelen op een rijtje


Na een lange werkdag doe je natuurlijk niets liever dan even heerlijk ontspannen. En hoe doe je dat beter dan een relaxerende douche te nemen om een rustig avondje niks doen in te zetten? Een droomscenario dat toch altijd net wat leuker klinkt als de douche in kwestie een regendouche is. Deze razend populaire douches waren enkele jaren geleden voorbehouden voor wie in luxe leefde, maar dat is vandaag de dag al lang niet meer het geval. Elke avond onder een heuse waterval wegdromen naar een exotische bestemming? Het kan voor een kleine prijs. Is die nog net te hoog gegrepen? Dan kun je altijd nog een kleine lening aanvragen.

De voordelen van een regendouche

Eerst en vooral is het natuurlijk zo dat een regendouche een exclusieve uitstraling aan je badkamer geeft. Het biedt een zekere luxe en een zekere stijl en bovendien heb je veel meer visuele opties. Een vierkante, ovale, ronde of driehoekige regendouche? Het bestaat allemaal. Daarnaast is het zo dat een douche met een regendouche simpelweg veel aangenamer aanvoelt. De waterstraal is een stuk breder dan bij een gewone douche en wordt dan ook beter verdeeld over het hele lichaam. Concreet betekent dit dat je niet langer het fenomeen hebt dat je rug staat te bevriezen terwijl je je gezicht staat te wassen.

Zaken om op te letten

Het spreekt voor zich dat een regendouche een stuk meer water verbruikt dan een standaard douche. Hou hier dan ook rekening mee als je beslist om er eentje aan te schaffen. Werk je met een ouderwetse boiler is de kans groot dat je snel onder koud water komt te staan. Ook is het zo dat de waterdruk van de waterstralen bij een regendouche een pak lager ligt. Logisch ook: de druk moet verdeeld worden over een grotere oppervlakte. Is dat een probleem? Dan valt het te overwegen een drukverhoger te installeren of te kiezen voor dikkere waterleidingen thuis. Ten slotte is het ook zo dat het de moeite waard is even de afvoer te testen. Omdat er meer water doorkomt kan het zijn dat kleine en verouderde afvoerputten de waterstroom niet aankunnen.

En hoe geniet ik er nu van?

Vandaag de dag is een regendouche al lang geen uitgave meer die een kapitaal vereist. Heb je interesse, maar lukt het op dit moment nog net niet? Dan kun je altijd nog een kleine lening aanvragen en zo snel mogelijk genieten van jouw regendouche.

You may also like

Comments are closed here.