Maak je eigen RC auto-opstelling voor thuis: tips en ideeën 


Ben je een groot liefhebber van racen met een RC auto-opstelling, zoals met een Traxxas XRT? Bijvoorbeeld omdat je de gaafste stunts uit kunt voeren? De auto kan manoeuvreren door haarscherpe bochten? En over kleine heuveltjes kunt springen? Dan weet je maar al te goed dat een goede opstelling in huis voor een erg groot deel bij kan dragen aan het plezier tijdens het racen. Het is dus de hoogste tijd om daar een keer goed naar te gaan kijken. Hoe je het beste aan de slag kunt gaan met het maken van je eigen RC auto-opstelling, lees je hier. 

Probeer een ruimte vrij te maken waar je de RC auto-opstelling niet meer voor af hoeft te breken 

Het belangrijkste van alles, is dat je een plek in of rondom huis gaat vinden die je voor een langere termijn niet meer af hoeft te breken. Dit scheelt je namelijk weer aardig wat tijd en je kunt de opstelling voor je eigen RC-auto, zoals een Traxxas Rustler, een keer goed aanpakken. Misschien heb je een ruime zolder en daardoor genoeg plek om lekker te racen. Of je kunt een deel van de tuin beschikbaar stellen, zodat je ineens kunt gaan racen op een onverhard terrein. Waar gaat jouw voorkeur op dit moment het meeste naar uit? 

Breng wat kleur aan in de RC auto-opstelling en zorg voor een echte blikvanger 

Heb je eenmaal de racebaan geperfectioneerd en kun je niet wachten om deze een keer goed uit te testen met je eigen RC auto? In dat geval is het ook een goed idee om eens naar het design van je eigen auto te kijken. Misschien kun je het ontwerp upgraden met een paar gave stickers of de auto krijgt ineens een compleet andere kleur.  

Heb je al gedacht aan het uitzoeken van een nieuwe en flitsende RC auto? 

Maar het kan ook zomaar zo zijn dat je op dit moment merkt dat je eigen RC auto zijn beste tijd heeft gehad. Dan is het een goed idee om ook meteen te investeren in een gloednieuw model. De nieuwste exemplaren zijn van tal van innovatieve technologieën voorzien en zijn makkelijker dan ooit te besturen. Je gaat daar dus ongetwijfeld enorm veel plezier van hebben. Van een neutraal en zwart model tot aan een flitsend fluorescerend model. Ook op het gebied van kleur is het aanbod zeer divers. 

You may also like

Comments are closed here.