wanddecoratie

In elke kamer wanddecoratie


Accessoires maken de ruimte. Zo liggen er natuurlijk kussentjes in je woonkamer, heb je een paar mooie kandelaars en staan er vazen vol fleurige bloemen. De echte finishing touch is het schilderij aan de muur. En niet alleen in je woonkamer, élke kamer heeft eigenlijk wanddecoratie nodig.

Afwisselen in de woonkamer

In de woonkamer is het leuk om zo af en toe van wanddecoratie te wisselen. Dit doe je met een handig ophangsysteem. Bijvoorbeeld van Artiteq. Dit is een flexibel systeem, waaraan je op elke willekeurige plek aan de muur iets ophangt. Omdat het flexibel is, kun je eenvoudig van prent wisselen. En zo hangt er steeds iets anders aan de muur.

Vergeet de kleine kamers niet!

Niet alleen de woonkamer verdient mooie wanddecoratie, ook de kleine ruimtes in je woning. Vergeet daarbij niet het toilet en de hal. Die laatste is je entree en toont je bezoek gelijk wie of wat je bent. Je gang verdient dus een wanddecoratie in jouw stijl. In het toilet kun je losgaan. Hang daar iets geks op, zodat iedereen met een glimlach uit het kleinste kamertje komt.

Leven in de keuken

De keuken is in steeds meer woningen een leefruimte. Ook hier kun je zo’n handig systeem van Artiteq ophangen. Aan de muur hang je een prent van iets eetbaars of van een lekkere kop koffie. Je kunt er ook voor kiezen om je lekkerste gerecht op de foto te zetten en deze vergroot aan de muur te hangen. Met de wisseling van seizoenen kun je steeds een nieuwe foto vergroten.

Met je ogen dicht…

In elke slaapkamer hangt natuurlijk ook een mooi schilderij, prent of foto. In de ouderslaapkamer maakt wanddecoratie echt de sfeer. Ook de kinderkamers vrolijk je op met een mooie prent. Van zijn favoriete superheld of van haar allermooiste eigen tekening. Wist je dat je deze laatste op canvas af kunt laten drukken? Een leuke herinnering, waar je altijd vertederd naar zult kijken.

You may also like

Comments are closed here.