leuke woonprogramma's

De leukste woonprogramma’s


Heb jij zin om je interieur een make-over te geven? Dan is het vaak leuk om inspiratie op te doen via het interieur van andere mensen. Een goede manier om dat te doen, is door woonprogramma’s te kijken. Er zijn tegenwoordig veel leuke woonprogramma’s op televisie en de verschillende streamingdiensten. Wij zetten de zes leukste programma’s voor jou op een rijtje.

1. Kopen zonder Kijken 

Kopen zonder Kijken is een populair Nederlands televisieprogramma. De huizenmarkt is oververhit en daarom lukt het veel mensen niet om een woning te kopen. In een laatste poging om toch een huis te bemachtigen, geven de deelnemende koppels presentator Martijn Krabbé en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen én verbouwen. Interieurstyliste Roos Reedijk is verantwoordelijk voor de inrichting van de huizen. Het is altijd heel erg leuk om te zien welke keuzes zij maakt. Kopen zonder Kijken is te zien op RTL 4 en Videoland.

2. The World’s Most Extraordinary Homes

The World’s Most Extraordinary Homes is ook een echte aanrader. In deze BBC-serie reist de bekroonde architect Piers Taylor samen met actrice Caroline Quentin de wereld over om bijzondere huizen te bezichtigen. Bijvoorbeeld een woning gemaakt van de vleugels van een Boeing 747 in Californië en een een boomhut in Nieuw Zeeland. De vierdelige documentaire is te bekijken op Netflix.

3. De perfecte verbouwing

De perfecte verbouwing is een woonprogramma waarin deelnemers ontwerpen van hun gewenste verbouwing te zien krijgen in virtual reality. Op deze manier kunnen zij precies zien wat er allemaal mogelijk is in hun huis. Twee architecten maken een ontwerp voor de deelnemers. Wiens ontwerpt wint? En, nog belangrijker, hoe mooi en ‘perfect’ wordt de verbouwing? De perfecte verbouwing is te zien op Videoland en RTL XL.

4. Weer verliefd op je huis

In het vtwonen programma ‘Weer verliefd op je huis’ gaat presentator Kees Tol samen met vtwonen-stylisten de uitdaging aan om woningen een flinke make-over te geven. Op deze manier worden de bewoners weer verliefd op hun huis. Het programma is te zien op SBS 6 en via kijk.nl.

5. Selling Sunset (Netflix)

Fans van reality moeten zeker Selling Sunset kijken. In Selling Sunset volgen we een aantal makelaars van de Oppenheim Group die luxe huizen verkopen in Los Angeles. De makelaars bestaan uit bloedmooie vrouwen die niet allemaal met elkaar overweg kunnen. Drama gegarandeerd! Selling Sunset is te zien op Netflix. Wil jij ongestoord kunnen genieten van Netflix? Kies dan voor glasvezel. Glasvezel is namelijk de stabielste en krachtigste verbinding.

6. Eigen Huis & Tuin: lekker leven

Dit is een bekend lifestyleprogramma met dagelijkse inspiratie op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken. Presentatrice Froukje de Both, kok Hugo Kennis en tuinman Tom Groot geven we tips om je leven nog leuker én gezonder te maken. Het programma is elke werkdag bij RTL 4 te zien.

You may also like

Comments are closed here.