goedkoop internet en tv

Zo regel je goedkoop tv en internet in je woning


Normaal vind je bij ons de tofste tips over woonspulletjes en sfeervol wonen, maar vandaag vertellen we je hoe je kunt besparen op tv en internet. Dat is handig, want de kans is groot dat je nu meer betaalt dan nodig. En dat geld dat je overhoudt? Daar kun je natuurlijk weer leuke woonaccessoires van kopen!

Betaal je te veel voor je abonnement?

Zit je al lang bij dezelfde provider aangesloten? Dan betaal je over het algemeen het reguliere tarief voor tv en internet. Zonde, want aanbieders strooien maar wat graag met welkomstaanbiedingen. En steeds weer wanneer jouw vaste abonnement is verlopen (en je dus bent overgestapt op het maandelijks opzegbare abonnement) is het slim om eens te kijken of het ergens anders goedkoper kan.

Daarvoor hoef je gelukkig geen grondig onderzoek uit te voeren. Maak gebruik van een vergelijkingssite zoals Providercheck.nl. Hier kun je internet vergelijken en zie je ook meteen de kortingsopties voor tv. Daarnaast ontvang je vaak extra voordeel als je ook nog eens combineert met een mobiel abonnement. Check het zelf aan de hand van je postcode, vergelijken is binnen een minuutje gebeurd.

Gratis tv-pakket scoren

Naast dat je maandelijkse korting in de beginperiode oploopt tot wel 50%, krijg je ook nog leuke extra cadeautjes wanneer je overstapt. Alles om jou maar binnen te halen als nieuwe klant! Dat kan gaan om gratis wifi-boosters, maar ook vaak om een gratis tv-pakket. Bijvoorbeeld ESPN Eredivisie, FilmBox, Canal+ films & series. Anderen bieden je dan weer extra opties, zoals ‘begin gemist’, live pauzeren of gratis opnemen.

Overstappen zo geregeld

Wellicht denk je dat dat overstappen alleen maar gedoe is. Kost je weer heel wat tijd, dus is het dat wel waard? Zeker wel! Check eerst zelf wat je kunt besparen en tel uit je winst. Als je overstapt dan maak je gebruik van de overstapservice. Dat wil zeggen dat je nieuwe provider voor jou alles regelt. Je hoeft alleen maar je gegevens door te geven en vervolgens zorgt je nieuwe aanbieder dat je oude abonnement opgezegd wordt en dat je geen dag zonder internet en tv zit.

Sneller internet voor een lagere prijs

Ben je tevreden over de huidige snelheid van je internet? Tegenwoordig gaan we met steeds meer apparaten online en koppelen we soms zelfs de bediening van de verlichting, verwarming of ventilator via wifi aan onze smartphone. Dat kan ervoor zorgen dat internet trager lijkt te werken op andere apparaten. 

Het kan zomaar zijn dat je bij overstappen niet alleen korting pakt, maar dat je voor minder geld ook nog eens een sneller internetpakket krijgt. Door te vergelijken zie je overigens ook meteen of er glasvezel beschikbaar is op jouw adres. 

Geld over om je woning te stylen

Wij zeggen, probeer bovenstaande tip eens en ontdek wat je kunt besparen! Want geld overhouden willen we natuurlijk allemaal. Heb je meteen een goede reden om wat nieuwe woonspulletjes te shoppen, toch?! Check op Woonsfeervol de leukste accessoires en trakteer jezelf op de leukste woonspulletjes. Shop ze!

You may also like

Comments are closed here.