tech lover

Als tech lover mag de nieuwste iphone natuurlijk niet in huis ontbreken


Je houdt ervan om de nieuwste trends in je huis toe te passen. Toen de eerste dvd-spelers verschenen was jij er daarom als de kippen bij om er een te kopen en avonden lang op jouw bruine leren hoekbank films te kijken, vergezeld van een dolby surround systeem. Op het moment dat LED-verlichting zijn intrede deed, verkende jij als een van de eersten de mogelijkheden die er waren om je woning van een nieuwe sfeer te voorzien door middel van trendy LED-lampen met dimmers, zodat je op ieder moment de ruimtes in huis van de passende verlichting kon voorzien. 

En zo kun je nog wel even doorgaan. De smart televisie kan tegenwoordig niet ontbreken natuurlijk, maar ook een geavanceerd camerasysteem in en rond je woning, waar je met een simpele druk op je smart telefoon verschillende ruimtes of hoeken van de tuin kon bekijken had je daarom ook binnen de kortste tijd geïnstalleerd. Technologie bevordert comfort en zodoende ben je op de hoogte van de laatste trends die jouw leven moderner en gemakkelijker maken. 

Het laatste model iphone behoort ieder jaar tot je vaste aankopen

Ook op het gebied van de mobiele telefonie kun je vanzelfsprekend niet achterblijven. Als fanatieke Apple gadget fan zie je daarom ook ieder jaar uit naar de lancering van de nieuwe modellen, om deze vervolgens zo snel mogelijk in huis te halen. Een nieuwe iphone kopen staat dan ook ieder jaar vast voor september op het programma. Dat de presentatie dit jaar vanwege de vertraagde levering van onderdelen door problemen door het coronavirus een maand later werd, maakte dat je er nog meer naar toe leefde dan voorgaande jaren. 

Sinds het verschijnen van de Iphone 4, inmiddels 8 jaar geleden, ben je een fanatieke gebruiker van dit toestel geworden. De smart telefoon zou immers niet hetzelfde zijn, als Apple met zijn Iphone niet zo vooruitstrevend was en ieder jaar zoekt naar de mogelijkheden om het voorgaande model op zoveel mogelijk manieren te verbeteren. 

Ook je huis probeer je tot een smarthome om te toveren waarbij je probeert zoveel mogelijke Apple producten toe te passen. Vanzelfsprekend werk je met een Macbook Pro en bedien je je muziek en speakers met je Ipad. Je zorgt ervoor dat al je apparaten voortdurend up to date zijn en download iedere upgrade die beschikbaar is. Gelukkig kun je de verschillende apparaten met elkaar synchroniseren, zodat toegang tot applicaties, geheugen of beeldmateriaal vanaf elk apparaat probleemloos valt te verkrijgen. 

Met de Iphone 12, het nieuwste model van de gevierde smart telefoon van Apple, heb je daarom nu weer een topproduct in huis gehaald. Het nieuwe beeldscherm, de verbeterde camera’s en de laatste processor, zorgen ervoor dat het ook nu weer het paradepaardje van vernieuwd design en moderne technologie is. Met de Iphone 11 was je vorig jaar ook meer dan tevreden, maar vanwege je voortdurende drang naar innovatie en het op de hoogte blijven van de laatste snufjes, kon je ook dit jaar niet achterblijven. Een nieuwe Iphone is daarmee een aanvulling op je woning en de rest van je dagelijks bestaan, waar je je heel wat avondjes op jouw bruine leren hoekbank mee kunt vermaken. 

You may also like

Comments are closed here.