leuke-manieren-om-interieur-inspiratie-op-te-doen

6 leuke manieren om interieur inspiratie op te doen


Interieur inspiratie opdoen, vind jij het ook zo leuk? Of je nu van plan bent om te verhuizen, op zoek bent naar nieuwe meubels of accessoires of gewoon voor je plezier inspiratie wilt opdoen: er zijn verschillende manieren om dat aan te pakken. Wij zetten zes leuke manieren op een rijtje voor je!

1. Interieur inspiratie opdoen: lees interieur blogs

Op onze website is ontzettend veel interieur inspiratie te vinden. We hebben een heleboel artikelen geschreven om je te inspireren, goed voor uren leesplezier! Als je op zoek bent naar een specifiek onderwerp, probeer het dan eens via de zoekbalk bovenaan. Naast onze website zijn er natuurlijk nog veel meer interieur blogs te vinden zoals Nieuwewonen.nl en Interieurspecialisten.net. Neem maar eens een kijkje!

2. Tijdschriften over wonen

Ook bladeren door tijdschriften is een leuke manier om interieur inspiratie op te doen. Op papier ziet het er meteen een stuk realistischer uit. Trakteer jezelf bijvoorbeeld eenmaal per maand op een mooi woonmagazine. Als je het leuk vindt, kan je je favoriete afbeeldingen uitknippen en in een collage plakken.

3. Google is je beste vriend

Ook via Google kan je interieur inspiratie vinden. Typ gewoon in waar je naar op zoek bent en Google doet de rest. Met slechts een paar klikken staan de mooiste interieur ideeën op je scherm! Kijk ook zeker bij Google afbeeldingen want daar krijg je meteen de afbeeldingen te zien. Dat is eigenlijk de makkelijkste en snelste manier als je inspiratie voor je interieur zoekt.

4. Pinterest voor wooninspiratie

Je kunt ook woonstijlen inspiratie opdoen via Pinterest. Dit is dé plek als je op zoek bent naar leuke interieur ideeën. Je hoeft slechts een paar zoekwoorden in te typen en ze verschijnen binnen no time voor je neus. Zo kan je bijvoorbeeld zoeken naar kamers, meubelstukken, woonaccessoires of kleuren. Voordat je het weet, ben je een paar uur verder. Wooninspiratie genoeg!

5. Instagram voor inspiratie in je interieur

Naast Pinterest is ook Instagram een leuke manier om inspiratie op te doen voor jouw woning. Je kunt accounts volgen die mooie interieurs delen of inspiratie zoeken via de hashtags. Een handige tip is om de hashtags in het Engels in te voeren want zo krijg je veel meer zoekresultaten. Begin bijvoorbeeld bij #interior en #homeinspiration en klik van daaruit verder naar nieuwe hashtags.

6. Online shoppen

Tenslotte kan je een kijkje nemen bij woonwinkels, al is dat in coronatijd misschien niet zo prettig winkelen. Grote woonwinkels laten regelmatig flyers drukken welke huis aan huis worden verspreid, hieroop vind je de laatste trends maar ook goede aanbiedingen die je vaak ook online weer terugvindt. Gelukkig zijn er een heleboel woongerelateerde webshops waarbij je inspiratie kunt opdoen, zoals Made en Homing XL. Vaak hebben webshops mooie sites waar je inspirerende voorbeelden kunt vinden. Je vindt er niet alleen productfoto’s, maar ook afbeeldingen van hoe het product er in een kamer uitziet. Op die manier kan je dus ook inspiratie voor je interieur opdoen. Je bent natuurlijk niet verplicht om iets te kopen. Het is ook gewoon leuk om rond te kijken of om je winkelmandje te vullen met items die je mooi vindt om in je eigen interieur toe te passen!

You may also like

Comments are closed here.