tuin trampoline

Zo vind je de perfecte combi tussen stijl en gebruik


Stijlvol wonen is niet alleen een kwestie van het juiste huis kiezen en de juiste inrichting kiezen. Vaak vergeten mensen dat er in en rond dat huis ook geleefd wordt en dat dit consequenties heeft voor het aangezicht. Je ziet dat binnenshuis, maar misschien nog wel nadrukkelijker in de tuin. Ga maar eens na wat je daar zoal doet. Je kunt er een zithoek neerzetten, om lekker van het weer te genieten. Maar de tuin is ook de plek waar je jezelf op allerlei andere manieren kunt vermaken, bijvoorbeeld met sport en spel. Maar zeker als je kinderen hebt, leidt dat al snel tot een rommelig beeld met rondslingerende attributen. Dat kan ook anders!

Slim indelen

Een goede truc om een stijlvolle inrichting van de ruimte om het huis te combineren met vermaak voor jong en oud is het plaatsen van een trampoline. De laatste jaren zijn trampolines steeds meer te zien in voor- en achtertuinen, omdat ze simpel te plaatsen zijn en voor jong en oud een geliefd tijdverdrijf zijn. Goed voor de conditie, leuk voor iedereen om te gebruiken en – niet onbelangrijk – een waar sieraad voor de tuin. Met een trampoline kies je namelijk voor een mooi, strak object in de tuin dat niet zorgt voor een rommelige aanblik. Dat laatste geldt vooral wanneer je een trampoline laat plaatsen die qua niveau gelijk ligt aan het grondniveau van de tuin. Ook een klein (opblaasbaar) zwembad in de tuin zorgt voor een stijlvol beeld. Zeker in de warme zomermaanden is dat een zeer welkome voorziening, waar je volop van zult genieten.

Voordelig aanschaffen

Dergelijke zaken zijn niet duur in aanschaf. Afhankelijk van de gewenste grootte, kwaliteit en mogelijkheden kunnen de prijzen natuurlijk wel oplopen, maar doorgaans zijn dit soort sport- en spelvoorzieningen zeer betaalbaar. Bovendien kun je natuurlijk altijd even kijken wat er op dit gebied in de aanbieding is te verkrijgen. Houd er wel altijd rekening mee dat je rondom het te plaatsen object ook voldoende ruimte moet hebben, omwille van de veiligheid.

Aandachtspunten

Wanneer je voorzieningen als een trampoline of een zwembad in de tuin plaatst, is het van belang om altijd goed alle veiligheidsaspecten in ogenschouw te houden. Voor trampolines geldt dat je er een veiligheidsnet omheen kunt plaatsen, bij zwembaden is uiteraard van belang goed te letten op hele kleine kinderen, vanwege verdrinkingsgevaar.

You may also like

Comments are closed here.