Zo verwerk je ronde stalen tafels in je interieur


Ronde stalen tafels

Ben jij op zoek naar een duurzame ronde tafel die je jarenlang kunt gebruiken? Ga dan voor rond metalen tafels. Metaal is namelijk een van de sterkste materialen die je maar kunt vinden. Bovendien passen metalen tafels in vrijwel ieder interieur: modern, landelijk, industrieel en Scandinavisch. Metalen tafels kunnen van allerlei verschillende soorten materialen gemaakt worden. Ieder metaal heeft zo zijn eigen kwaliteit. Stalen ronde tafels zijn bijvoorbeeld ontzettend sterk en robuust, maar tegelijkertijd ook vrij zwaar. Aluminium is veel lichter en gemakkelijk te vormen. De meeste ronde stalen tafels zijn gemaakt voor binnenshuis, maar zelfs dan is het fijn om te weten dat het materiaal niet gaat roesten. Rvs is in dat geval een uitstekende keuze.

metalen bijzettafel

Een metalen bijzettafel

Een van de makkelijkste manieren om een ronde metalen tafel in je interieur te verweken, is door een bijzettafel uit te zoeken. Zorg ervoor dat deze metalen tafels rond, maar vooral ook klein zijn. Dankzij de kleine vorm zijn ze ontzettend veelzijdig. Je kunt ze naast je bank zetten, als nachtkastje gebruiken, maar ze ook gebruiken als extra tafeltje in de keuken. Er zijn zelfs bijzettafel sets verkrijgbaar, zoals de set van By-Boo. Je kunt deze witte tafeltjes bij elkaar zetten, maar ook op verschillende plekken in huis zetten. Een bijkomend voordeel is dat ze makkelijk in elkaar te schuiven zijn wanneer je wat extra ruimte nodig hebt.

witte metalen salontafel

metalen bijzettafels

Giani Kurf set à 129,00

Een luxe ronde salontafel van metaal

Wil jij een statement maken met stalen ronde tafels? Ga dan voor een opvallende salontafel gemaakt van metaal. Een salontafel is vrij laag maar tegelijkertijd redelijk groot. Zo kan je allerlei hapjes, drankjes en accessoires op de tafel kwijt. Wanneer metalen tafels rond zijn, heb je het bijkomende voordeel dat je meer ruimte hebt om rondom de tafel te lopen. Het is dus heel fijn om ronde stalen tafels bij je bank te plaatsen. Ben je op zoek naar wat extra warmte? Zoek dan rond metalen tafels uit die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kunnen stalen tafels rond zijn en ook een houten accent bevatten. Een mooi voorbeeld is de Lucens salontafelset van Giani. De houten bovenkant zorgt ervoor dat deze tafel perfect in een industriële, Scandinavische of landelijke woning past. Het lichte hout zorgt ervoor dat de tafel minder zwaar aanvoelt en voor een beetje extra warmte.

ronde metalen tafels

Giani Lucens set à €219,99

Gezellig rondom een ronde metalen eettafel

De eettafel is voor veel mensen het hart van de woning. Dit is namelijk de plek waar je met vrienden en familie geniet van heerlijk eten of gezellige spelletjes speelt. Ronde eettafels zien er ontzettend speels uit in ieder interieur. Het enige nadeel wanneer stalen tafels rond zijn, is dat deze tafels vaak meer ruimte in beslag nemen voor minder zitplaatsen. Vind je dat geen probleem? Fleur je interieur dan op met een prachtig metalen statement. In een industriële woning kan je gaan voor een puur metalen tafel, bijvoorbeeld met een rvs tafelblad. Deze look is ontzettend gewaagd, maar past wel perfect bij deze moderne stijl. Ben jij op zoek naar een metalen tafel die er iets subtieler uitziet? Ga dan voor bewerkt metaal. Een matte finish ziet er al meteen wat minder strak uit en past daarom goed bij Scandinavische en landelijke woningen.

ronde metalen tafel

Giani Tor à €349,00

You may also like

Comments are closed here.