boomstamtafel op maat

Zo creeer jij een uniek interieur


Zo creeer jij een uniek interieur

De trends rond de interieurstijlen is heel erg aan het veranderen. Oude technieken en modellen worden met moderne interieurs gecombineerd, en dat maakt het net zo bijzonder. Denk bijvoorbeeld aan een heel moderne hanglamp in een oud herenhuis, een oud leren zetel in een landelijk huis of een stoere boomstamtafel in een heel moderne kamer. Deze combinaties werken perfect.

De boomstamtafel verovert ons interieur

Waar vroeger een tafel met een boomstamschijf als tafelblad uitsluitend buiten gebruikt werd, zien we ze meer en meer in onze hedendaagse interieurs verschijnen. Je kunt zelfs perfect een boomstamtafel op maat laten maken. Of je nu klein of groot woont, er bestaat een boomstamtafel voor jouw woning. Het is een stijlvol en duurzaam meubelstuk dat in principe in elke woning past. En je mag gerust zijn: boomstamtafels zijn zo populair dat ze nog heel lang trendy zullen zijn. Ze zijn trouwens oersterk. Als je al eens een ongelukje moest hebben en ze beschadigen, kun je ze altijd wat bijschaven. Een doorleefde look hoort nu eenmaal bij dit genre tafels.

Ontwerp je eigen boomstamtafel

Je kunt je fantasie de vrije loop laten en zelf je boomstamtafel laten maken. Wil je een perfect rechthoekig blad of wil je de vorm van de boom aan de zijkanten van je tafelblad nog kunnen zien? Ga je voor houten poten of een metalen onderstel? Kies je voor de klassieke vier poten of heb je een voorkeur voor een U-vormig, X-vormig of kruisvormig metalen onderstel? En waarom zou je ook niet je salontafel of bartafel kiezen de stijl van een boomstamtafel? Je kunt alvast met je eigen ontwerp naar de professionele schrijnwerker stappen en je ontwerp aan hem voorleggen. Wellicht krijg je van hem nog wel andere voorstellen en doe je ideeën op.

Breng de natuur in huis

Hout brengt rust en gezelligheid in een interieur. Bij boomstamtafels zie je duidelijk de houtstructuur. Elke boom is uniek en jouw tafel is dan ook een uniek stuk. Noesten en nerven zijn heel typisch aan boomstamtafels. Als je nog andere houten elementen in je interieur opneemt, krijg je een gezellige en warme uitstraling. Of je ze nu combineert met een modern, een klassiek of een industrieel huis, dit type van tafels creëert een unieke sfeer.

You may also like

Comments are closed here.