bijzettafel in de tuin

Zelfs een bijzettafel zorgt voor sfeer in de tuin!


Als je je tuin inricht, dan denk je automatisch aan een eettafel, stoelen, zitbanken of een loungezetel en een salontafel. Bijzettafeltjes voor in de tuin worden niet zo gauw als vanzelfsprekend beschouwd. In de woonkamer of in je slaapkamer plaats je makkelijk bijzettafeltjes omdat ze nu eenmaal zo praktisch zijn. Waarom zou je niet hetzelfde doen in je tuin? En ze kunnen meteen voor extra sfeer zorgen. Wij gingen voor jou op zoek naar een paar leuke bijzettafeltjes. Laat jouw fantasie de vrije loop!

Bijzettafels in de tuin: een mooie aanwinst!

Uiteraard gebruik je een bijzettafel in je tuin voor dezelfde functies als je dat binnen in huis zou doen. Er komen gasten en je wilt een tafeltje bijschuiven bij je loungezetels. Of je ligt lui lekker in je zetel te zonnen en je wilt een drankje bij de hand. Maar er bestaan nog heel wat andere mogelijkheden om een bijzettafeltje in je tuin in te zetten. Denk aan een mooie plant die je in de kijker wilt plaatsen. Je kunt ook een set van tuintafeltjes met elkaar combineren en een heuse plantenhoek creëren. Of plaats een bijzettafel onder een kunstwerk. Een ornament op een tafeltje valt veel beter op. Of plaats er een tafellampje voor buiten op. Zo creëer je een huiselijke sfeer in je tuin. Maak van je bijzettafeltje een volwaardig meubel dat mee de uitstraling van je tuin bepaalt.

Kies je eigen stijl, ook voor je bijzettafeltje

Als je op zoek bent naar een bijzettafeltje voor je tuin, dan heb je geluk. Er bestaan tafeltjes in diverse materialen: hout, staal of aluminium bijvoorbeeld. Elk van deze materialen brengt een eigen sfeer in je tuin. Hout heeft een natuurlijke uitstraling en staal oogt stoer. Aluminium is een lichtgewicht en daarom vind je aluminium tafeltjes vooral in elegante uitvoeringen. Of wil je een stijlvol tafelblad in betoncomposiet? Ook dit is ideaal voor de tuin. Speel met de vormen van het bijzettafeltje: rond, vierkant of rechthoekig bijvoorbeeld. Laat je tafeltje goed aansluiten met de andere meubelen in je tuin en met de stijl van je woning. Modern, retro, industrieel, Scandinavisch of Bohemian stijl? Het bestaat allemaal in tuintafeltjes. Wees gerust, zelfs een bijzettafeltje draagt bij tot de sfeer in je tuin.

You may also like

Comments are closed here.