zwembad tuin

Welk Exit zwembad past bij jouw wensen?


Bijna iedereen wil wel beschikken over een eigen zwembad. Als je kinderen hebt kunnen deze er lekker in spelen. Maar ook voor jezelf is het heerlijk om een zwembad in jouw tuin te hebben. Je kan er lekker met vrienden bij relaxen, of je neemt na een lange werkdag in de zomer een verfrissende duik. Het mooie is dat je er tegenwoordig geen zwembad meer voor hoeft te laten ingraven. Dat geeft vrijwel iedereen de optie om zelf een lekker zwembad te nemen, ongeacht hoe groot je tuin is en of je beschikt over een groot budget. Uiteraard koop je een Exit zwembad bij de Zomerspecialist!

Wat voor verschillende type Exit zwembaden zijn er?

Er zijn verschillende modellen wanneer we kijken naar een Exit zwembad. Je hebt ronde en rechthoekige modellen, en verschillende afmetingen. Dit maakt het voor zowel een compacte als grotere tuin mogelijk om een Exit zwembad te nemen. Ook voor alle leeftijden zijn er mogelijkheden. Alle zwembaden van Exit hebben een sterk en duurzaam frame, zodat een goede stabiliteit is gegarandeerd. Ook de liner is van zeer sterk materiaal gemaakt. Dit maakt het een kwalitatief sterk zwembad dat duurzaam mee zal gaan. Daarnaast heb je nog de keuze uit vier typen zwembaden qua kleur en print. Het Exit Wood zwembad, het Exit Stone zwembad, het Exit Lime zwembad en het Exit Leather Black zwembad. Een Exit Toys zwembad is voor iedere tuin een ideale optie!

Hoe makkelijk is een Exit zwembad te monteren?

Hoe makkelijk een Exit zwembad is op te zetten is natuurlijk ook van groot belang. Een Exit zwembad opzetten is echt heel eenvoudig. Je begint met het opbouwen van het stalen frame, om hierin vervolgens de liner te hangen. Hoe lang het opzetten van het zwembad duurt hangt vooral af van de grootte van het gekozen zwembad. Zoek wel altijd eerst een geschikte, vlakke plek uit voordat je begint. Eventueel kan je ervoor kiezen om een grondzeil of ondertegels onder het zwembad te leggen. Nadat het is opgezet kun je het zwembad gaan vullen met water. Vul eerst het zwembad met 1 of 2 centimeter water, zodat de bodem onder water staat. Als je daarna de liner glad hebt getrokken kun je de rest vullen, totdat het tot aan de waterlijn vol zit.

Wat is jouw ideale formaat?

Met de vele opties kan het wellicht lastig zijn om het juiste formaat te bepalen. Je moet eigenlijk naar twee zaken kijken. Allereerst naar de ruimte in de tuin. Hoe groter de tuin, hoe minder invloed een groot zwembad op de ruimte heeft. Uiteraard kan je ook in een relatief kleine tuin een groot zwembad kwijt, maar dan heb je weinig ruimte meer over. Kijk ook hoe veel ruimte je hebt op je uitgekozen plek. Daarnaast moet je kijken naar je wensen. Wil je vooral lekker afkoelen en hoef je niet veel te bewegen? Dan kun je met een klein zwembad al prima uit de voeten. Wil je wel wat meer bewegingsvrijheid? Dan kun je beter voor een wat groter model gaan. 

Welke accessoires zijn er handig bij?

Bij een Exit zwembad krijg je altijd een trapje. Daarnaast moet je er een filter bij nemen, en een afdekzeil. Overige accessoires zijn geheel naar eigen wens, maar dit zijn echt must-haves. 

Uiteraard kun je bij de Zomerspecialist terecht voor jouw ideale opzetzwembad. Hier helpen ze je graag verder!

You may also like

Comments are closed here.