Wat zijn de goede luchtbevochtigers van 2021


Droge lucht in huis kan erg ongemakkelijk zijn, maar veel belangrijker: het is ook ongezond. Dit is een belangrijke reden dat mensen kijken naar manieren om de luchtvochtigheid in huis verbeteren, De ruimtes in je huis moet je regelmatig luchten om ervoor te zorgen dat er een goede luchtvochtigheid is. In de winter is dat echter niet vanzelfsprekend omdat het simpelweg te koud is om je ramen en deuren lange tijd open te houden. Wil je de luchtvochtigheid in huis verhogen, dan zul je op zoek moeten naar een goede luchtbevochtiger.

Ons huis moet steeds beter zijn geïsoleerd en daardoor willen we goed geïsoleerde ramen, dakisolatie, vloerisolatie en gebouw isolatie in het algemeen. We geven frisse lucht weinig of geen kans waardoor droge lucht heerst in huis. Een goede luchtbevochtiger zorgt echter voor vocht in de lucht. Je doet wat water in het waterreservoir en een goede luchtbevochtiger zorgt ervoor dat je kamer een ideale luchtvochtigheid bereikt. Zo’n toestel meet zelf hoe droog de lucht is en regelt een ideale luchtvochtigheid van tussen de 40 en 60 procent. Ondertussen zijn er veel luchtbevochtigers op de markt, waardoor het af en toe moeilijk is overzicht te houden als je op zoek bent naar een goede luchtbevochtiger. Geen nood, hieronder benoemen we wat de goede luchtbevochtigers van 2021 zijn.

Medisana UHW

De Medisana Luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid gehandhaafd blijft doordat het apparaat het water verandert in een fijne nevel die zich door de ruimte verplaatst en lucht daardoor bevochtigd. De luchtkwaliteit wordt aanzienlijk verbeterd waardoor wordt voorkomen dat de slijmvliezen en de huid gaan uitdrogen. Mensen met hooikoorts zullen ook veel baat hebben bij een luchtbevochtiger. De luchtbevochtiger werkt energiebesparend en maakt nauwelijks geluid, je kunt dus ook tijdens het slapen van een prettige luchtvochtigheid genieten. De Medisana 60065 schakelt automatisch uit als de watertank leeg is.

goede luchtbevochtigers
Klik hier voor meer informatie over de Medisana UHW

Cascada Ultrasonic luchtbevochtiger

De Pingi Cascada CHD-A4000M luchtbevochtiger is een compacte ultrasone luchtbevochtiger die perfect is voor thuisgebruik. Het maakt gebruik van ultrasone trillingen om een fijne nevel te creëren die bestaat uit ontelbare minuscule waterdeeltjes. Het apparaat kan tot 300 ml water per uur omzetten in een fijne nevel. Met de Cascada CHD-A4000M hoef je je geen zorgen te maken over complexe instellingen. Zo kun je alles met één draaiknop bedienen. Het apparaat heeft een LED-indicator, zodat je altijd weet wanneer het apparaat aan staat of wanneer de tank moet worden bijgevuld. Met een maximaal energieverbruik van slechts 28W/h verbruikt het apparaat minder elektriciteit dan conventionele verdamping bevochtigers. De CHD-A4000M tank is 4L groot, wat betekent dat hij de lucht vele uren achtereen kan bevochtigen. Een eenvoudige waterfilter voor de tank is inbegrepen.

goede luchtbevochtiger
Klik hier voor meer informatie over de Cascada Ultrasonic luchtbevochtiger

Clean Air Optima CA-606 – Luchtbevochtiger met ionisator en aromatherapie

De Clean Air Optima® ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 beschikt over een ingebouwde ionisator die negatieve ionen produceert voor het reinigen van de binnenlucht en het verrijken van schrale binnenlucht met negatieve ionen waardoor de luchtkwaliteit verbetert. 
Negatieve ionen hangen zich aan stofdeeltjes, micro-organismen en andere ongewenste stoffen in de lucht en verbinden deze met elkaar. De deeltjes worden op deze wijze zwaarder dan de lucht, vallen neer en worden zo door de ionisator uit de lucht gefilterd. 
Negatieve ionen ondersteunen ook de opbouw van energiereserves en de stofwisseling, de verbetering van de bloedsomloop en het immuunsysteem, de vermindering van symptomen bij allergieën astma en hoofdpijn, de versnelling van helingsprocessen en de afbouw van stress en slaapstoornissen.

Aromatherapie met essentiële oliën van Clean Air Optima
Het gebruik van essentiële oliën wordt aromatherapie genoemd. Essentiële olie wordt ook wel etherische olie genoemd. Aromatherapie richt zich op het onderhouden en bevorderen van de gezondheid en het genezen van aandoeningen. Aromatherapie zorgt voor luchtzuiverende werking en neemt onaangename geuren weg. 
Ervaar door aromatherapie aangename ambiance in je woning, waarin je je prettig voelt en daardoor beter kunt ontspannen. De hoogwaardige essentiële oliën worden door de ultrasoon luchtbevochtiger CA-606 micro fijn verneveld en zorgen voor een geurcompositie afgestemd op jouw wensen.

de goede luchtbevochtigers
Klik hier voor meer informatie over de Clean Air Optima CA-606 luchtbevochtiger

Duux Tag

Het mooie van deze vernevelaar is dat hij geruisloos is. De koude nevel wordt opgewekt door ultrasone geluidstrillingen, die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. Bijkomend voordeel van de ultrasone werking is dat Tag energiezuinig is. Hij verbruikt wel 80% minder stroom dan traditionele stoombevochtigers. De nevel wordt het beste opgenomen in de lucht als je het apparaat op een tafel of kastje plaatst. Daarom is deTag aantrekkelijk vormgegeven. Met de stijlvolle hout gelamineerde pootjes, de ronde vorm en het leren label is hij eenvoudig, modern en stoer. Helemaal geschikt voor een prominent plaatsje in je woning! De ultrasone techniek zorgt direct voor zichtbare nevel. Heb je spelende kinderen of huisdieren rondlopen? Geen zorgen. De nevel is koud, dus Tag is volledig veilig.

een goede luchtbevochtiger
Klik hier voor meer informatie over de Duux Tag

Stadler Form Oskar

Stadler Form Oskar Luchtbevochtiger is een koudwaterverdamper die ruimtes tot 50m2 bevochtigt met behulp van een koudwater techniek. Deze techniek maakt de luchtbevochtiger erg zuinig in energieverbruik. De luchtbevochtiger beschikt over twee standen, een nachtmodus en schakelt automatisch uit als het reservoir leeg is. Deze Oskar is de grotere broer van de Oskar Little . Er is ook een Oskar Big verkrijgbaar.

– Met dimbare ledverlichting
Voor een lange levensduur van uw houten vloer en meubels
– Met houder voor etherische geuroliën
– Ook verkrijgbaar in zwart

beste luchtbevochtigers
Klik hier voor meer informatie over de Stadler Form Oskar

You may also like

Comments are closed here.