klein kamertje inrichten

Wat te doen met dat ene kleine kamertje? Met deze interieurtips maak jij er iets moois van


Heb je een kleine kamer over? Maak er dan iets moois van! Met rubberdoppen van vloerglijders.nl kun je voorkomen dat ieder geluid te hard doordringt. Heb je ook zo’n kleine kamer over en wil je er iets leuks mee doen zodat de ruimte weer benut wordt? Dan is het tijd om de kamer om te toveren tot werkkamer, relaxkamer of speelkamer. Hoe pak je dat aan?

Kamertje inrichten als werkkamer?

Om een kleine kamer als werkruimte in te richten, kies je voor een zakelijke uitstraling met goede verlichting. Laminaat staat mooi. Plaats onder de poten van stoel en bureau van je werkplek, geschikte rubberdoppen. Bij vloerglijders.nl vind je de perfecte doppen voor alle meubels. Met glijders kun je meubels snel verplaatsen en voorkom je ook beschadigingen aan de vloer. Bescherm je vloer met rubberen doppen of rollers onder je meubels. Kies voor een prettig zittende stoel voor de werkplek.

Kamertje indelen als relaxruimte?

Een kamer waar je kunt zitten, slapen of lezen. Een plek om je even in terug te trekken. Kies een heerlijke bank of divan. Een model waarop je ook een dutje kunt doen. Bescherm de vloer met rubberen doppen van vloerglijders.nl onder de meubels. Een paar kussens op de bank geven fleur aan het interieur. Een tafeltje met planten zorgt voor een rustieke sfeer. Met een verrijdbaar plantentafeltje kun je planten verplaatsen naar het daglicht. Hou muren egaal van kleur. Zacht grijs, zandtinten, zachtgroen en beige… Zorg ook dat de gordijnen er mooi bijpassen.

Speelkamer voor kinderen of kleinkinderen

Kies veilige kindermeubels en zet stevige rubberen doppen onder de pootjes. Dit voorkomt omvallen, uitglijden en krassen op de vloer. Rubberdoppen onder alle meubeltjes zijn een must in een speelkamer met laminaat of kwetsbare vloeren. Zorg dat ramen en stopcontacten beveiligd zijn en dat lampen te hoog hangen om erbij te kunnen. Als je de kamer veilig hebt gemaakt, schilder dan elke muur in een vrolijke kleur. Bijvoorbeeld geel, rood, blauw en groen. Er zijn ook heel veel leuke behangetjes te koop. Veelkleurig speelgoed maken de speelkamer compleet. Wat de vloer betreft: laminaat of stevig zeil is geschikt voor een speelkamer. Neem geen vloerkleden, om struikelen en uitglijden te voorkomen. Heerlijk al dat speelgoed uit de huiskamer. En kinderen genieten volop van hun eigen speelkamer.

You may also like

Comments are closed here.