Wat kun je allemaal maken op de green egg?


Green egg, de meest veelzijdige barbeque

De green egg voor alle recepten

Of je nou een heerlijke biefstuk wilt grillen of een pizza wilt bakken, alles is mogelijk op deze nieuwe barbecue rage. Door het ontwerp en de werking is deze barbecue geschikt voor simpele gerechten maar kan je er ook heerlijke 5 sterren recepten op klaarmaken. Met een traditionele barbecue drogen ingrediënten vaak uit maar met deze nieuwe fantastische uitvinding blijft je eten sappig en blijven belangrijke voedingsstoffen behouden. Je kunt zelfs heel makkelijk het lekkerste brood bakken, dit is iets wat nooit eerder kon met een barbecue maar het is nu toch echt mogelijk.

Minder kolen door geweldig design

Deze geweldige barbecue heeft een dikke keramische wand en een optimale luchtcirculatie waardoor de hitte goed behouden wordt in het kookgedeelte. Daardoor is het niet nodig om steeds de kolen bij te vullen maar is het een vorm van zuinig barbecueën. Mede door hoe de hitte binnengehouden wordt ontsnappen er ook minder voedingsstoffen en kan je er een prima gezonde maaltijd op bereiden. Je kan het beste gebruik maken van de houtskool die special is ontwikkeld voor deze barbecue, hier zitten geen onnodige toevoegingen aan en dragen bij aan de gezondheid en lekkere smaak van de maaltijd.

De green egg functies

Wanneer je gebruik maakt van de green egg zal je snel merken hoe veelzijdig dit apparaat eigenlijk is. Je kunt er een maaltijd op koken maar je kunt er ook heerlijk vlees op roken. Zo krijg je een heerlijke rooksmaak zoals je proeft bij gerookte kip of zalm. Bakken, braden, roken en grillen, niks is een probleem als je gebruik maakt van de green egg functies. Buiten deze geweldige functies heeft de green egg het voordeel dat je hem nooit hoeft schoon te maken aangezien hij zichzelf als het ware schoon brand.

Veilig outdoor barbecueën

Veiligheid staat voorop, zeker als je gaat barbecueën wil je niet dat iemand zich verbrand. Een van de green egg functies is dat hij door de dikke keramische laag niet heet wordt aan de buitenkant en daardoor erg veilig is in gebruik. Ook als je kinderen op bezoek hebt kun je nu veilig barbecueën zonder je zorgen te maken dat er iemand te dichtbij komt. Zorgeloos barbecueën is toch de droom van iedereen die het heerlijk vindt om buiten eten te bereiden.

You may also like

Comments are closed here.